automobile

A Jaguar Land Rover azt tervezi, hogy a 90 millió font összegű veszteség

Jaguar Land Rover, az Egyesült Királyság legnagyobb autógyártójának megfelelő költségcsökkentése az, hogy a következő 18 hónapban egy újabb bevonással is megfeleljen a következő 18 hónapban. mint értékesítés. Az üzlet 2018 harmadik negyedévében 90 millió font adózás előtti veszteséget kapott.
Ez év júliusáig és szeptemberében a JLR 129 887 autót kínált világszerte, ami 13,2 százalékos csökkenést jelent az előző év azonos időszakához képest. A JLR megemlítette a csökkenő dízel -értékesítés, valamint a „kihívásokkal teli piaci feltételek Kínában”, ahol az autók iránti kereslet csökkent az importálási vám módosítása miatt.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A JLR BOSS figyelmezteti, hogy a No-Use Brexit „tízezrek” munkákat fizethet
Ralf Speth, a Jaguar Land Rover vezérigazgatója elmondta: „A jelenlegi negyedéves időszakban továbbra is sokkal nehezebb piaci feltételeket láttunk. Eredményeinket aláássuk a kínai kereslet lassítása, valamint az Európában a Diesel, a Brexit és a WLTP átváltás folyamatos bizonytalansága. ”
Noha a felelősségvállalások nem fedezték fel a felelősségvállalást, a szolgáltató elemzők azt sugallták, hogy a cégnek nehéz lesz csökkentenie a 2,5 milliárd font költségeket a munkaerő csökkentése nélkül. Ebből az általános számból, mint az 1 milliárd font körül, csak a beruházásokból származik.
A JLR pénzmegtakarítási programjait „díjnak”, valamint a „gyorsulásnak” nevezte. Az előbbi a költségek sztrippelésére és a befektetési tervek újraértékelésére összpontosít, míg az utóbbi a hosszú távú működési hatékonyság kiigazítására összpontosít.
A hír megfelel a JLR-nek, aki nemrégiben 1000 feladatot tett a Solihull-termelő létesítményben, míg a Jaguar Bromwich-i Jaguar üzemében dolgozó munkavállalók minimalizáltak egy háromnapos munkahétre az esés eladások óta.
Kattintson ide közvetlenül az új, 2020 -as Land Rover Defender jelenlegi kémfelvételeihez …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *