Új alpesi A110 sport a módszeren, még kevesebb súlyú, valamint 300 lóerős

Alpine visszatérése a típusba, az idő teljességében lásd az üzleti vállalkozást nemcsak SUV -t hoz létre Sporttalkocsik, a gépjárművek feltárása feltárhatja.
A belsőleg „Sport Chassis” modellnek nevezve, az A110 tartománytáblázat 300 lóerővel rendelkezik a Common CAR 1,8 literes motorjának hangolt változatából. Ez kevesebb, mint négy másodperc alatt a módosított A110-et 0-62 mph-ig fejezi be, bár nem távolítja el, hogy a digitálisan korlátozott 155 mph maximális sebességet is növelik-e.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Alpine A110 nagyon első meghajtó áttekintés
Az A110 már nagyon könnyű autók és teherautó, mivel kiterjedt alumíniumot használ. Az Alpine mérnökei azonban úgy gondolják, hogy akár 50 kg -ot is ki tudnak szopni az autókból és a teherautóból, ha visszahúzzák a belső burkolatot – mindössze 1 050 kg céltömeggel.
Az alváz, valamint a felfüggesztés szintén „15 és 20 százalékkal” merevebb lesz a sportmodellnél, bár a fékek pontosan ugyanolyan maradnak, mint az alapkocsik és a teherautók, mivel a kerb súlycsökkentés kisebb. A Double Hold sebességváltó, valamint a kormányzás, a kipufogó és az ESC rendszerek programozását felülvizsgálják, hogy még sokkal több műveletet biztosítson – különösen pályamódban.
Az alpesi A110 sporttervezés árai, valamint a specifikációi nem voltak jól megalapozottak, ám a rutinmodellhez viszonyított 10–15 % -os prémium várható, amely valószínűleg körülbelül 49 995 fontot jelent, amikor az Egyesült Királyságban a következő évben eladásra kerül.
A sport verzió már megjelenhet a 2018 -as nyáron, feltéve, hogy az autók és teherautók munkája már közel áll a aláíráshoz.
Tetszik neked egy sokkal koncentráltabb alpesi A110 fogalma? Értsük meg a megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *