automobile

A Ford S-MAX és a Galaxy MPV-k új motorokkal és Tech

frissített MPV-kkel frissítették mind az S-MAX, mind a Galaxy MPV-t ​​új motorokkal, valamint frissített specifikációval és technológiával.
Mindkét autót most egy új, 2,0 literes Ecoblue négyhengeres dízelmotorral kínálják, 118 lóerővel, 148 lóerővel vagy 187 lóerővel. Az egység-rámpák bi-turbó verziója akár 237 lóerővel is felszerelve, friss nyolc sebességű automatikus sebességváltóval felszerelve, amelyet mindkét autó kabinjában található forgó tárcsázási sebességváltó-választó üzemeltet.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb MPV -k 2018
Az év végére mindkét autónak új benzinmotorja lesz hozzáadva a megfelelő felépítéshez, egy 1,5 literes EcoBoost egység formájában, amely 163 lóerős.
Az új, nyolc sebességű automatikus sebességváltóval felszerelt autók már kaphatók adaptív sebességtartó automatikával, teljes megállási és GO funkcionalitással, az autót teljes leállításhoz hozzák, és újra előre mozgatják azt a stop-indián forgalomban.
A vak folt támogatást mindkét modellre frissítették, és a Ford azt állítja, hogy a rendszerrel felszerelt autók felismerhetik és figyelmeztethetik a járműveket, amelyek nagyobb sebességgel – és további távolságra -, mint korábban -, mint korábban.
A mosófúvókákkal ellátott új, szélvédő ablaktörlők most már felszereltek, míg a kabinban az elektronikus rögzítőfék gombot a jobb oldali meghajtású autók középkonzoljának vezető oldalára helyezték, Nagy-Britanniában. A műszerfalban egy négy hüvelykes LCD illesztőprogram-információs kijelző is megtalálható, és a teljes 10 hüvelykes digitális műszerfal már elérhető az Opciók listáján.
Nézze meg a 2018 -ban elérhető legjobb családi autókat a piacon …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *