automobile

Új All-elektromos 602BHP Aston Martin Rapide E Shanghai-ban

mutatta be. Ez az Aston Martin Rapid E, az első teljesen elektromos autó a brit luxusmárkából, amely debütált a Sanghaji Motor Show-n. Ahogy a neve is sugallja, az új modell a cég meglévő benzinüzemű szalonjának átdolgozott verziója, amely új akkumulátor-elektromos hajtóműhöz van felszerelve. Most eladó, bár a termelés mindössze 155 egységre korlátozódik.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A hagyományosan meghajtású Rapide 6,0 literes V12 hajtásláncának helyett egy 65 kWh-os akkumulátorcsomagot helyez el, táplálékot egy pár hátsóre szerelt elektromos motorhoz. Ezeknek 602 lóerő és 950 nm nyomaték alakulnak ki, lehetővé téve a négy másodperces 0–62 mph időt, az 50–70 mph-os sprint mindössze 1,5 másodperc és a maximális sebesség 155 mph.
• 2019 -ben eladó legjobb elektromos autók
A Rapide E 800 V -os architektúrája lehetővé teszi 65 kWh -os akkumulátorának újratöltését 310 mérföld / óra sebességgel, egy 800 V -os kimeneten, amely 100 kW -ot szállít. A hagyományosabb 400 V 50 kW -os töltő kb. 185 mérföld / óra. Az Aston Martin szerint több mint 200 mérföldes hivatalos tartományt céloz meg a keményebb WLTP tesztelési rendszeren.
14

Az Aston átalakította a Rapide stílusát minden elektromos reinkarnációja miatt. A frissítések közé tartozik egy új méhsejt rács, egy átdolgozott elülső osztó, egy új Underray, egy frissített hátsó diffúzor és egy aerodinamikailag hatékony könnyűfém kerekek sorozata. Az Aston szerint ezeket a frissítéseket úgy tervezték, hogy minimalizálják a tartományt, és hogy nyolc százalékkal javítják az aerodinamikai hatékonyságot a benzin alapú rapid felett.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *