Az új 2022 -es Ford Bronco az Egyesült Királyságban elérhető 45 000 font

ára. A Ford Bronco már megvásárolható az Egyesült Királyságban, bár nem a vállalat hivatalos csatornáin keresztül. A Clive Sutton importált szakember megkezdte a retro off-roader szállítását az Egyesült Államokból, korlátozott számban biztosítva az Egyesült Királyság ügyfeleinek.
Az árak 45 000 és 85 000 font között mozognak az autó meghatározásától függően, beleértve az összes szállítási költséget, adót és feladatot, és a Bronco -t nagyjából ugyanolyan árkonzervbe helyezik, mint az új Land Rover védő.

A 10 legjobb SUV -k 2022 -es vásárláshoz

Az Egyesült Államokban a Bronco két turbófeltöltős benzinmotorral választható. A belépő szintű modellt egy 2,3 literes négyhengeres egység hajtja, 270 lóerővel és 420 nm nyomatékkal, míg a zászlóshajó variáns 2,7 literes hathengeres hajtómű 310 lóerővel és 542 Nm nyomatékkal rendelkezik. A Clive Sutton mindkét verziót importálja.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Ford arra is utalt, hogy egy teljesen elektromos teljes méretű SUV, amely a Broncót kiindulási pontként használja, úton lehet. Azonban egy nagy teljesítményű égésű Bronco Raptor érkezik, mielőtt egy 395 lóerős 3,0 literes V6.
A Ford korábban azt is mondta, hogy fontolóra veszi a Bronco hivatalos eljuttatását Európába is, ám a döntést egyelőre még mindig bürokráciába csomagolják. A Car Express felzárkózott a társaság vezérigazgatójával, Jim Farley -vel a 2021 -es Goodwood újjáéledésével, az 1966 -os Ford GT40 kormányánál tartott sztrájkok között.
46

Arra a kérdésre, hogy várhatjuk -e az európai Bronco -t, az arcán mosolyogva azt mondta: „Csak arra várok, hogy ezek az emberek [Ford of Európa] elgondolkodjanak.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *