Volkswagen Touareg Facelift: Price, specifikációk, valamint a kiadási dátum

A Facelifted VW Touareg augusztus 27 -én kerül forgalomba, mielőtt a novemberi bemutatótermekben megjelenik, a költségek 43 000 fontotól, valamint felfelé emelkednek, valamint felfelé emelkednek. 47 500 font. A módosítások erősebb és hatékonyabb motorokat tartalmaznak
Ahogyan az áprilisi pekingi autókiállításon kitett, a Volkswagen zászlóshajójának finom stílusú csípései között szerepel a felülvizsgált front és a hátsó lökhárítók, valamint az újratervezett diffúzor, egy frissített rács, valamint a bi-xenon fényszórók. A külső festékrendszerek szélesebb választéka, valamint két új ötvözet lehetősége is van.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb SUV -k, valamint a 4×4 -esek, amelyeket most vásárolhat
Belül kevesebb változás történik, bár a német gyártó az alsó lumbális támogatást az első ülések számára alapította, amellett, hogy két új opcionális fa burkolatot kínál, valamint egy automatikus ütközés utáni fékrendszer hozzáadásával a teljes felálláshoz.
A bevezetés-SE, Escape, valamint az R-Line-három, csakúgy, mint a kimenő modellt kínálja. A Basic SE (43 000 £-44 500 £) szett tartalmaz 19 hüvelykes „Salvador” ötvözeteket, egy nyolc hüvelykes érintőképernyőt, SatNAV-val, kétzónás klímaberendezéssel, DAB rádióval, Bluetooth-nal, valamint a parkolóérzékelőkkel.
Az Escape Trim (£ 44 700) kifejleszti ezt a VW 4xMotion terepjáró négykerék-meghajtó rendszerével, amely 50:50 nyomaték-osztással, valamint mechanikus diff-zárakkal rendelkezik a középső és a hátsó tengelyek számára. A felfüggesztés szintén növekszik, és további 15 liter adódik az üzemanyag-képességhez a belépő szintű SE specifikációval szemben (az összességet 100 literre hozza), valamint alsó védelem, fekete tető sínek, 18 hüvelykes „Karakum” ötvözetek is vannak fényszóró tisztító rendszerként.
A zászlóshajó R-Line Designs (46 000 £-47 500 £) választása a Touareg-váltásban a Road-tól a stílusosnak köszönhetően a 20 hüvelykes „Tarragona” ötvözeteknek, valamint egy R-Line karosszériaknak köszönhetően, amely magában foglalja a testreszabókat, mint valamint a küszöb, valamint a kerék ívhosszabbítások. A megjelenés befejezése alacsonyabb sportfelfüggesztés, LED nappali futófények, valamint panorámás napfénytető, míg a Volkswagen belsejében egyedi stílusokat, valamint további eszközöket adott hozzá, mint például a kulcs nélküli bejárat, a fűtött kormánykerék, valamint az elektromosan működtetett csomagtartó.
A motorháztető alatt a két 3,0 literes TDI-dízelüzembe került, az egyik 201bhp-t generál, valamint a másik 258 lóerő, amelyek mindegyikét ismét párosítottuk egy nyolc sebességű automatikus sebességváltóhoz. Mindkét motor az EU6 kisülési standardok számára megfelelő, szelektív katalitikus redukciós rendszer, alacsony gördülő ellenállású gumiabroncsok, valamint a sebességváltó parti funkciójának köszönhetően.

Ez azt látja, hogy a 201BHP dízel 173G/km CO2 – 11G/km -t bocsát ki, mint korábban -, valamint 42,8mpg kezelést. Annak ellenére, hogy extra 17 lóerőt szerez a jelenlegi motor felett, a 258 lóerős TDI szintén 40 mpg -tól északra üthet, csak a CO2 -kibocsátás frakcionált lendületével.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *