automobile

A Ford kiteszi a 2015-ös S-Max, valamint a C-Max Variety

teljes árazását a Ford Ford frissítésének folyamata, amely folytatódik a teljesen új második generációs S-MAX-szel, valamint a C-Max 2015-ös arcmaszkjával. valamint a Grand C-Max emberek hordozói. A hétüléses S-Max 24 545 fontnál kezdődik, míg a C-Max 18 145 fontnál kezdődik, valamint a Grand C-Max 20 295 fontnál kezdődik.
A legfrissebb S-MAX-et a termelési típusban fedezték fel a tavalyi Párizsi Autószalonon, valamint az Egyesült Királyság ezen a nyáron történő kiadására. Egy vadonatúj moduláris platformot használ, amelyet először a jelenlegi Mondeo -n látnak, és megígéri, hogy megőrizze az új funkciókat, hogy az élesebb megjelenést, a továbbfejlesztett kabinját, valamint a további praktikusságot választja.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A 24.545 GBP kezdőköltségének címsora 158 lóerős 1,5 literes EcoBoost Turbo benzinmotorot eredményez az alap Zetec Trim-ben. Megkapja a Ford legfrissebb ‘Sync 2’ érintőképernyő -infotainment -jét, valamint a navigációs rendszert, az elülső és a hátsó parkolóérzékelőket, a kulcs nélküli indítást, a sportüléseket, valamint a DAB rádiót.
A legolcsóbb 118 lóerős 2,0 literes DuratorQ Diesel Engine 25 245 GBP-nél kezdődik a Zetec specifikációban, a 148 lóerős rendszer pedig mindössze 750 fontba kerül. A PowerShift hatsebességű autó 1500 fontot ad hozzá.
Fizessen még egy 700 fontot a titán-specifikációért, valamint elveszíti a legalacsonyabban működő dízelmotor választását, bár az adatvédelmi üveg, az autó lámpák, valamint az ablaktörlők, a hajózási vezérlés, a LED nappali futófények, valamint a fejlett technikák, például a webes forgalomjelzések, például Elismerés.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *