automobile

Az új Range Rover Velar PHEV 33 mérföldes elektromos távolsággal

indult. A Range Rover Velar 2021-re frissült, és most először tartalmaz egy új plug-in hibrid erőátvitelt. A felülvizsgált luxus -kereszteződés megrendelhető, az árak 46 1110 GBP -től kezdődnek.
A kozmetikai csípések kevés és messze vannak, bár a JLR egy finoman átalakított kormánykeréket, számos új ötvözet-kerekes lehetőséget adott hozzá-akár 19 hüvelykes, akár 21 hüvelykes átmérőjű-és néhány új festékkel, beleértve a Hakuba Silver és a Portofino Blue-t.

A 10 legjobb hibrid SUV -k 2022 -es vásárláshoz

A felülvizsgált Velar indításának megjelölésére a Range Rover új speciális kiadású változatot is létrehozott. Ez a SUV meglévő R-dinamikus SE Trim-szintjén alapul, de mozgó panorámás napfénytetővel, 20 hüvelykes könnyűfém kerekekkel és exkluzív Lantau bronzfestékkel rendelkezik.
Frissítve 2020 Range Rover Velar: Motorok és hajtások
A Velar új plug-in hibrid erőátviteli tényezője ugyanaz a rendszer, amely a P400E új Land Rover Defenderben található. Ez egy turbófeltöltős, 2,0 literes négyhengeres benzinmotorból, egy elektromos motorból és egy 17,1 kWh-os lítium-ion akkumulátorból áll, amelyet a csomagtartó padlója alá szerelnek.
24

A rendszer 398 lóerő és 640 nm nyomatékot termel, amely szerint a cég elegendő 0–62 mph 5,4 másodperces időtartamra. Sőt, ha az akkumulátor tetején van, a PHEV hajtóművek 130,2 mpg-ig terjedő WLTP üzemanyag-fogyasztási pontot és legfeljebb 33 mérföldes tiszta-elektromos tartományt fognak biztosítani.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *