automobile

Az új zászlóshajó Audi S8 563BHP

kitett új Audi S8 -at tett ki az év későbbi bemutatása előtt. A zászlóshajó szuper szalon elkerüli az SQ7 dízelmotorját egy 48 literes iker-turbó V8-as benzinhez, 48 voltos enyhe-hibrid innovációval, valamint a Quattro négykerék-meghajtással.
A teljesítményadatokat még nem kell homologizálni, azonban feltéve, hogy az S8 563 lóerő és 800 nm nyomatékot hoz létre, a Mercedes-AMG 63 rivális várhatóan 0-62 mph-ra fordul elő körülbelül négy másodperc alatt. Az Audi kijelenti, hogy az övvezérelt generátor üzemanyagot takarít meg azáltal, hogy lehetővé teszi a motor-off partvidéket, a gyors újraindításokat, valamint a hosszabb stop-indiált tartományt.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Minden verzió megkapja azt, amit az Audi telefon „prediktív aktív felfüggesztésnek” hív, amely minden kereket külön -külön kezeli a jobb kényelem és a testvezérlés érdekében. Öt meghajtó üzemmód létezik, beleértve egy új Comfort+ beállítást, amely csökkenti a tekercset azáltal, hogy az autókat és a teherautót három fokkal sarkokba hajolja.
6

A négykerekű kormányzás azt állítják, hogy tovább javítják a testvezérlést, csökkentve a forduló kört lassú sebességgel, valamint javítva a hajózás stabilitását. A prediktív felfüggesztéshez hasonlóan ez is gyakori az összes S8 modellnél. A szén -kerámia fékek nem kötelezőek.
Vizuálisan az S8 -at az alsó A8 testvéreitől a továbbfejlesztett lökhárítói, küszöbök, valamint a négyes kipufogócsövek választják el. Nem távolítja el, hogy mely kerekek lesznek gyakoriak az Egyesült Királyság autókban, azonban az Audi kijelenti, hogy 21 hüvelyk méretű is meghatározzák. Mint az új S6 -ban, valamint az S7 -en, a vásárlók szintén specifikálhatnak egy fekete stílusú csomagot, amely a közönséges S8 króm nagy részét váltja a sötét díszítéshez.
Belül az S8 elektromosan állítható, fűtött, valamint szellőztetett, steppelt bőr üléseket tartalmaz, az Audi ismerős kétképernyős MMI infotainment rendszere mellett. Integrált az Amazon Alexa Voice Assistant-hoz, az online pilótafülke-tárcsák speciális S-teljesítmény kialakításán kívül. A vezeték nélküli Apple CarPlay, valamint az Android Auto szintén funkció.
Az árakat még nem kell feltárni, azonban biztosítva egy hosszú tengelytávú Audi A8 S Line 55 TFSI 80 115 GBP-t, az S8 tartománytáblázat valószínűleg közel 100 000 font.
Tetszik az új Audi S8 megjelenése? Értsük meg az alábbi gondolatait …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *