automobile

A Toyota és a Nissan 6,5 millió autóra emlékeztetnek az Airbag hibájára

a Takata Airbag Saga legújabb (és remélhetőleg) végső fejlesztésében, a Toyota bejelentette, hogy konkrét visszahívási adatokat helyettesít a véletlen inflációk hibás légzsák alkatrészeire. A Nissan megerősítette, hogy az Egyesült Királyság autójait érinti, és a Honda arra is készül, hogy további visszahívásokat jelentsen be.
A bejelentés a legutóbbi több közül, mivel a problémát először 2008 -ban vették fel.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A legfrissebb visszahívás szerint legalább 6,5 millió jármű hozzáadódik ahhoz a globálisan, a Toyota kijelentette, hogy ezek közül mintegy 1,2 millió európai modell lesz, az Egyesült Királyságban 160 000 előzetes becsléssel. A Toyota visszahívása olyan modelleket fog hatással, mint a Corolla, Yaris, Avensis, Avensis Verso, Piknik, RAV4 és Hilux, amelyet 2003 és 2007 között építettek.
A Toyota szóvivője szerint a japán alkatrészek szállítója “most világosabban megértette a kérdést”, és azonosította azt a konkrét okot, amely szerint a nedvesség belépett a légzsák telepítési rendszerébe. Azt is állítja, hogy “a Toyota autókban nincs jelentést a sérülésekről vagy a halálesetekről” a kérdés eredményeként.
Ugyanez nem mondható el a Honda -ról, aki korábban hat halálról számolt be, amelyeket a légzsák hamisan felfúj. A japán cég “felkészülésben” van, hogy bejelentse a hamarosan érintett európai vagy brit autók konkrét részleteit.
A Toyota visszahívása által érintett ügyfelekkel a következő hat hétben telefonon vagy hozzászóláson keresztül kapcsolatba lépnek a kérdés, hogy a kérdést ingyenesen megoldják. A visszahívást tisztán óvintézkedésnek és nyomozási célokra kezelik.
A Nissan közzétette egy nyilatkozatot, amely szerint “kibővíti a folyamatban lévő Takata utasszállító légzsák -visszahívási kampányát, hogy a 2004–2007 -es modellévhez tartozó járműveket tartalmazza, amelyek„ SPI ”felfújókkal vannak felszerelve.
Ez azt jelenti, hogy további 100 000 autót érint, a Navara Pickup, Almera és Almera Tino, Terrano II és X-Trail segítségével. Az ügyfelek értesítést kapnak arról, hogy milyen intézkedéseket fognak tenni júniusban, amikor a kereskedők júniusban helyettesítik a hibás részt.
Nézze meg most az Egyesült Királyságban a legkelendőbb autók lebontását …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *