automobile

A Renault Beautiful, valamint a Koleos fajták új kivitelezési szinteket kapnak, valamint a kiegészítő halmaz

a Renault egyszerűsítette a festői, Grand Beautiful és a Koleos modellek vágási szintjét. A fajta két MPV-je látja, hogy a felállásuk négy-három szintről háromra csökken, míg a Koleos SUV-t most csak a két specifikáció egyikében kínálják.
A gyönyörű és a Grand Scenic előző belépési pontja a kifejezés+volt, amelyet most a „Play” vált fel. Ez 21 390 GBP – 620 £ -tól kezdődik, mint korábban – ha 138 lóerős 1,3 literes turbófeltöltős benzinnel, valamint 23 640 GBP -vel van felszerelve a 118 lóerővel rendelkező 1,5 literes dízelolajjal.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb MPV -ket, amelyeket most megvásárolhat
A specifikus szintek valamivel sokkal jobbak, mint korábban, tehát az előző autó közös 20 hüvelykes könnyűfém kerekei, a hét hüvelykes infotainment rendszer, a kulcs nélküli belépés és az éghajlat-ellenőrzés mellett a játék hozzáadja a hátsó auto parkolóérzékelőket, az Apple Carplay-t, valamint Android Auto.
Az új neves burkolat a kimenő Dynamique NAV helyét veszi át. A Play Set listán túl az első autó parkolási érzékelőket, a TomTom navigációt, az adatvédelmi üvegt, valamint egy mozgó középső konzolt ad hozzá, amely további USB -portokat, egy 12 V -os aljzatot, valamint aux bemenetet ad a hátsó ülés utasok számára. A nevesnek 22 690 fontba kerül a benzin, valamint a 24 530 GBP a dízelért, amely 1320 fontkal kevesebb, mint a Dynamique Nav.
A legfontosabb SPEC aláírás 1600 fontot ad az ikonikus költségekhez. A Dynamique S gyönyörű tartományban lévő helyét, valamint egy nagyobb 8,7 hüvelykes érintőképernyőt, egy head-up kijelzőt, bőr üléseket, panorámás napfénytetőt, valamint egy érintéses padokat tartalmaz (második sor a festői színben ; a második, valamint a harmadik sor a hét ülés nagy festői).

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *