automobile

McLaren MP4-29 2014 F1 Automobile

elindult a McLaren Mercedes 2014 F1 Automobile hivatalos bemutatása. A csomagolást levették a McLaren MP4-29 F1 autóból.
Az MP4-29 hasonló livier-t fogadott el az 1998. évi bajnokság győztes autóján, amelyet Hakkinen vezette. A krómozott testet az elülső és a hátsó szárnyban lévő fekete betétek és akcentusok ellensúlyozzák, azonban a McLarennek még nem jelentette be a szponzorát – ezért néz ki az autó olyan egyszerűnek.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A 2014 -es szezon a világ számos fejlett versenygépének technikai változásait üdvözli. A kimenő F1 autókban használt 2,4 literes természetesen szívható V8 motorot egy leépített 1,6 literes V6 turbófeltöltős motor javára árasztották. Az új motorok kombinált teljesítménye továbbra is megegyezik a kimenő F1 autók 760 lóerős alakjával, a 600 lóerős motornak és a 160 lóerős ERS rendszernek (Energia -visszanyerési rendszer) köszönhetően.
Annak ellenére, hogy a teljesítmény nem veszteséges, az F1 motorok új tételének gazdasága jelentősen megnövekedett a nagyobb V8 motorok felett – 35 % -kal kevesebb üzemanyagot igényel.
Az MP4-29 kissé különbözik az előző autótól az aerodinamikai döntés változása miatt. Az elülső szárny szűkebb, míg az autó orra drámai újratervezést látott, hogy beépüljön az új döntéssel.
A Lotus felfedte autóját is, amely az alábbiakban látható.
• McLaren 12C áttekintés

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *