automobile

A Volkswagen felfedi az új MEB Electric Automobile Platform

részleteit, a Volkswagen feltárta az első részleteket az MEB platform technológiájáról, amely alátámasztja az I.D. Elektromos autók – és bejelentették az agresszív értékesítési célokat, valamint az EV -kbe történő 6 milliárd eurós (5,4 milliárd font) beruházásának egy részét.
Az első I.D. A termék várhatóan ötajtós ferdehátú lesz, és 2019 vége előtt el kell értékesítenie. A VW megerősítette, hogy a Zwickau gyárában épül, és kijelentette, hogy 1,2 milliárd eurót (1,1 milliárd font) fektet be. a növényben. A társaság azt mondja, hogy 2020 végére várhatóan 150 000 elektromos autót fog eladni évente, 100 000 azok közül, akik az I.D tartományba tartoznak. Míg az EV-eladások fennmaradó része a meglévő autókból származik, például az E-UP! És e-golf. A német producer az I.D. Az értékesítés, ami azt jelenti, hogy egymillió I.D. autók évente 2025 -ig.
A VW azt mondja, hogy a nagyobb csoportban-tehát az ülés, az Audi és a Skoda-27 tiszta elektromos MEB modellt várható el 2022 végéig. És összesen 10 millió autó alapul az első hullámon. Az MEB platform, amelyet az alapoktól az akkumulátorok és az elektromos motorok befogadására terveztek, az égés-motoros variánsok kompromisszuma nélkül.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *