automobile

A Porsche Cayenne GTS V8 SWAPS V6

A Porsche a Cayenne SUV új GTS verzióját mutatta be, amely egy jelvény, amely jellemzően a legkevésbé fókuszált – nem a legerősebb – modellekhez kapcsolódik a Porsche -tartományban. Forró a Boxster GTS, a Cayman GTS és a 911 GTS sarkán, mindegyiket az elmúlt néhány hónapban indították.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Míg az előzetes facelift GT-k egy dobogó 414 lóerős 4,8 literes V8-at használtak, az új verzió 3,6 literes bi-turbó V6-ot kap, amely 20 lóerővel többet termel. Ez összesen 434 lóerő, míg a nyomaték 85 nm -ről 600 nm -re ugrik. Most 5,2 másodperc alatt lefedi a 0-62 mph sprintet (5,1 az opcionális Sport Chrono Pack-rel)-ez 0,5 és 0,6 másodperc gyorsabb, mint a régi modell, annak ellenére, hogy az üzemanyag-fogyasztás 26,7 mpg-ről 28,8 mpg-ra javul.
A vezetési élmény élesítése és fokozása érdekében a sport kipufogógázai alapkivitelben vannak felszerelve, csakúgy, mint a PASM adaptív lengéscsillapítók, akár acélrugókkal, amelyek 24 mm -re alacsonyabbak, vagy opcionális légfelfüggesztés, amely 20 mm -rel csökkenti az utazási magasságot. A GTS -t is használják, ugyanolyan, nagyobb fékeket kapnak, mint az 513 lóerős Cayenne Turbo -val, 390 mm -es és 358 mm -es korongokkal az elülső és a hátsó részen, a piros baleset megragadva.
6

A stílusfrissítések ugyanazt a front-end kezelést tartalmazzák, mint a Turbo és a Sport Design csomag, amely magában foglalja a daraboló oldalsó küszöböket és a felgyújtott kerék íveket. A fekete 20 hüvelykes ötvözetek, a fekete betűk és a fekete kipufogócsövek ellentétben állnak a sokféleséggel. Az elektromosan állítható első ülések belsejében az Alcantara-ban és a bőrben vannak vágva, GTS-vel a fejtámlákon.
A tartomány másik végén a Porsche bevezette a Cayenne belépő szintjét is, hogy a Cayenne S. alatt üljön, amelyet egy 296 lóerős 3,6 literes V6 hajtott, 0-62 mph-t fed le 7,7 másodperc alatt (7,6 másodperc a Sport Chrono Pack-mel). és eléri a 143 mph legnagyobb sebességet. Az üzemanyag -fogyasztás és a CO2 -kibocsátás 30,7mpg és 215 g/km.
Mindkét modell november 19 -én debütál a LA Autószalonon, az Egyesült Királyság eladásainak azonnal elindulva. A Cayenne GTS 72 523 GBP-től, míg a belépő szintű Cayenne 49 576 font.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *