Új Mazda 2 Price, kiadási dátum, valamint pletykák

A következő Mazda 2 -t még nem jelentették be hivatalosan, azonban a Mazda Hazumi ötlete – a Genfi Autószalonon volt kitéve, valamint az új Mazda 2 új Mazda 2 -t. –
Február végén kiszivárogtak a Hazumi képe az interneten, ám most az újoncot hivatalosan felfedték a Mazda standján a show -n. A név azt jelenti, hogy japánul a „tavasz” vagy a „ugrás”, valamint az ötajtós 4 070 mm hosszú, 1,730 mm széles és 1450 mm magas.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Adjon hozzá néhány milliméter magasságot, valamint a méretek várhatóan közel állnak a 2 -es termeléshez, amely a következő évre esedékes – ez kissé nagyobb, mint a helyettesíti az autók és a teherautók, valamint a mérethez hasonló, mint a mérethez. Jelenlegi Ford Fiesta.
Az új Mazda 3 által befolyásolt stílusú stílusban a Hazumi háromdimenziós pajzs alakú rácsot tartalmaz, amely közvetlenül kapcsolódik a fényszórókhoz. A magas derékvonal, a keskeny üvegterület, valamint a népszerű hátsó spoiler stílusos profilt eredményez, míg a nevetségesen nagyméretű kerekek ebben a vázlatban, valamint a földi átölelő Bodykit garantálják az agresszív álláspontot.
A 2585 mm-es tengelytáv azonban sokkal hosszabb, mint bármelyik, mivel a Mazda kijelentette, hogy az új autók és teherautók az osztályvezető kabinhelyet biztosítják. A belső tér szintén a cég új MZD Link Infotainment rendszerét is tartalmazza, amelynek célja a kapcsolat és az okostelefonok integrációjának javítása.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *