automobile

Az Alpina feltárja az új B7 Super Saloon

régóta fennálló BMW tuner Alpina figyelmét a frissen felülvizsgált BMW 7-es sorozatra fordította, és bár a hatalmas rács sokkjának még nem haltak meg, a 205 mph-es maximális sebesség üdvözlendő, üdvözlendő a figyelmeztetés.
Az előadás a BMW iker-turbófeltöltött 4,4 literes V8 alpina-fetterű változatából származik. Az energia ugyanabban a 600 lóerőnél marad, mint a régi modell, de a turbófeltöltő turbinák, az intercoolerek és a motorkezelő rendszer megcsípése azt jelenti, hogy a maximális nyomaték -számot 1000 fordulat / perc sebességgel érik el, amely egy 2000 és 5000 fordulat / perc közötti fennsíkot fedi le.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb luxusautók eladó
A BMW XDrive négykerék-meghajtó rendszerével kombinálva lehetővé teszi a B7 számára, hogy 3,6 másodperc alatt 0-62 mph-ig gyorsuljon-egy tizedik gyorsabb, mint korábban, és egy tizedik gyorsabb, mint a V12-alapú M760LI.
A kisebb motor más előnyökkel is jár: a B7 súlya 145 kg -mal kevesebb, mint az M760, amelynek limuzin szabványai szerint az Alpina számára sokkal élesebbnek kell lennie.
A felülvizsgált motor párosul a BMW nyolc sebességű ZF automatikus, bár az élesebb eltolódáshoz szükséges szoftverekkel kemény gyorsítás alatt.
Az Alpina a szokásos stíluscsípéseket a 7 -es sorozat külső oldalára alkalmazta. A legfigyelemreméltóbb módosítás a 20 hüvelykes Alpina Classic könnyűfém kerekek alakú, a Michelin Pilot Super Sport gumiabroncsokba csomagolva. A kovácsolt 21 hüvelykes cikkek szintén rendelkezésre állnak, csökkentve a nem nyomott tömeget 20 % -kal.
Másutt a B7 a szokásos 7 -es sorozatú testet veszi, és egy mélyebb elülső elosztót ad hozzá az „alpina” betűkkel, egy finom ajak -spoilert a hát körül, és egy hátsó lökhárítóval, amely négy kerek kipufogócsoportot tartalmaz.
A kipufogógáz -tippek egy új rozsdamentes acélrendszer végén ülnek, amely nemcsak csökkenti a hátsó nyomást, hanem a súlyt is, míg az aktív kipufogó szárnyak hangosabb hangzást tesznek lehetővé Sport módban.
A Sport gomb megnyomása megváltoztatja a felfüggesztés jellemzőit is (egy olyan beállítás, amely az Alpina saját szoftverét tartalmazza néhány alpina-specifikus alkatrészt), és 15 mm-rel csökkenti a vezetési magasságát. Alacsonyabb sebességnél az utazási magasság 20 mm -rel növelhető (azaz 35 mm -rel a sport üzemmód felett) extra szabad távolságra.
Belül a B7 az Alpina végtelen bőr- és fa furnér -lehetőségeiben vágható le, míg a digitális műszer kijelzője egyedi grafikát tartalmaz.

Az Egyesült Királyság árait még nem kell megerősíteni, de a kimenő modell 115 000 fontba kerül.
Vennél egy Alpina B7 -et egy standard 7 -es sorozaton? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *