automobile

– Miért finanszírozta Hammond kancellár az adófizetőket az elektromos autók és a teherautók akkumulátorának fejlesztése?

Mint volt szállító titkár, Philip Hammond mindent megért a járművezetőkről, az általuk használt járművekről, az általuk vezetett autópályákról, valamint a csalódásokról. Sőt, tudatosabb, mint a legtöbb, hogy a sofőrök napi 165 millió fontot köhögnek a közúti felhasználó adóztatásában (járművek, üzemanyag, járműbiztosítás stb.), Tollok, feladatok, illetékek és egyéb iffikus díjak. Ez az évi 60 milliárd font közvetlenül a HM kincstárához vezet – egy olyan osztályhoz, amelyet most kancellárként vezet.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Vártam-, valamint szerencsére hallottam-egy nagyrészt sofőrbarát költségvetési tervbeszédet tőle a múlt héten. Igaz, hogy megtörte az adózási ígéreteket, amelyeket korábban a hagyományos ünnepi manifesztumában tettek közzé, bár nem nyújtotta be az autósokat olyan brutális rúgást, amelyet a múltban tapasztaltak.
• “A kormánynak, valamint az autóknak és a teherautóknak többet kell tennie az EV -k felajánlásához”
De oly sok viszonylag megfizethető, valamint egyszerű javításokkal, amelyek kétségbeesetten szükségesek az utakon – a fúrólyuk javítása, a fehér vonal újrafestése, az indikáció helyettesítése -, miért kell az adófizetőknek több milliót költenie az akkumulátorok előmozdításának finanszírozásával az elektromos autók számára? Bizonyára a letargikus, a jövedelmező akkumulátor piacának fizetnie kell az ilyen fejlesztésekért?
Ez egy hasonló történet az elektromos és a vezető nélküli járművek előrehaladásával, amelyekhez Hammond számos milliót követ el; A motoros termelővállalatoknak költségükön, nem pedig a miénknek kell dolgozniuk. A brit kormány nem tudta (vagy nem tenné) megsemmisítette a pénzt, hogy megmentse Rover és Longbridge -t is. A Burnastonban található Toyota, valamint a Swindon Honda, valamint mások, akik Nagy-Britanniában kiemelkedő autókat és teherautókat készítenek, a megadott kiadásokat kapják. A nem szokatlan ekvivalensek „fejlesztőit” azonban erősen támogatják. Ez tisztességes vagy törvényes?
• “Miért nem a kormányzati problémás útmutatás az általa ajánlott autókra és teherautókra?”
A kancellár 690 millió font összegű „versenye” a regionális hatóságoknak a nagyvárosi torlódások kezelésére, hasonlóan a bonkers. Ha vannak nyeremények, miért fognak általában „autóellenes” tanácsokat? Előnyösebb lenne előnyei a nagyon szükséges torlódási megoldások benyújtó motorosok számára, csakúgy, mint a közúti létesítmények javító programja, amelyre a kormány saját kutatási tanulmánya kétségbeesetten szükséges.
És miért, ó, miért, tovább demoralizálta a világszínvonalú brit munkavállalókat azzal, hogy elmondta nekünk, hogy 35 % -kal vagyunk a németek mögött hatékonyság szempontjából? Ez egy sértés. És csakúgy, mint a nemzeti biztosítási fedezeti járulékok „nem növekszik” manifesztumának ígéretét, ez hazugság.

Mit hiszel Hammond költségvetésében? Értsük meg alább …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *