automobile

Land Rover Discovery Tailgate-Gate: A Style Manager a márkakereskedéseket hibáztatja

A Land Rover Discovery hátsó megjelenéséről szóló vitát a márkakereskedések kombinálják, amelyek rossz számú tányérokat illesztenek, a cég stíluskezelője kiderült.
A legutóbbi Discovery’s Balance Out Hack Plate az autó egyik legszembetűnőbb bólintása az elődeire – ugyanakkor az autó megjelenésének aspektusa is, amely a leginkább megosztott véleményt képviseli.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Land Rover stílusú igazgatója, valamint az innovatív rendőr, Gerry McGovern elismerte a vitát, ám azt mondta, hogy az Auto kiderül, hogy bármilyen típusú megoldás valószínűleg magában foglalja a márkakereskedésekkel való munkavállalókat a használt számlemezek meghatározásánál, ahelyett – – Nem zavar engem – mondta McGovern. „Megérted, hogy a kérdés melyik része tartja meg ezt az egyensúlyi lemezt? Attól függ, hogy milyen számlapot teszel rá. valamint egy karcsúbb számlemezhez tervezték.
• A legdrágább brit járműszámlemezek
„Amit látunk, az is, hogy kijavítjuk azt, a márkakereskedések nagy része mélyebb számú tányérokat helyez az autókra. valamint ez a problémát összekapcsolja. Kapsz egy tonna sárga színt az oldalsó kék csíkkal, és nem inkább illik. ”
McGovern hozzátette: „Összességében szeretem a felfedezés hátuljának aszimmetria szempontjából, mivel kalapját a múlt felfedezéseire dobja. Úgy gondolom, hogy mi történt, az az, hogy számos számlemez van. Jelenleg folytatunk egy kutatási tanulmányt, és nem akarom módosítani, hogy az aszimmetria, azonban szükségünk van arra, hogy tegyünk valamit a számlemezekkel kapcsolatban.
A Land Rover alig több mint 22 000 példát kínált a felfedezésre eddig, valamint az Egyesült Királyság igénye elég erős, ha egy soronként három, valamint négy hónapos várakozásra számít.
Mi a véleményed a hátsó ajtókról, valamint a felfedezés hátsó végéről? Csatlakozzon a vitához a megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *