automobile

Az új BMW I Vision Circular Idea bemutatja a márka fenntartható jövőjéről

a BMW House Autószalonját Münchenben használja, hogy bemutassa a fenntarthatóságot. Amellett, hogy egyedülálló ötletet hozott létre, hogy segítse a pontot: az I Vision körlevelet.
Kompakt elektromos járműként, amely 2040-ben eladásra kerül, az I Vision Circular egy négy méter hosszú, ötajtós szupermini, amely új stílusú kezeléseket vezet be a BMW márka számára. A legfigyelemreméltóbb az elülső end, amely teljesen átgondolja a kettős-Kidney rácskezelést, ám a hátsó oldalon is teljesen új megjelenés van, plusz egy hatalmas általános üvegterület, amely elősegíti, hogy a kabin tágabb és szellősebbé váljon.

Új BMW IX5 hidrogén végső hideg időjárási állapotban történő tesztelés az üzemanyagcellák hajtóművén

Az anyagok, valamint a termeléshez tartozó módszerek fontosabbak, mint az autó alakja; Valójában a BMW gondoskodik arról, hogy rámutatjon, hogy a legújabb ötlet, „nem adja meg a„ Neue Klasse ”(a cég új mintáinak következő hullámát)”. Ehelyett az I Vision körlevele pontosan megmutatja, hogyan lehet létrehozni egy járművet 100 % -os újrahasznosított anyagokkal, amelyek viszont teljesen újrahasznosíthatók.
18

Ennek eredményeként a járművet úgy tervezték, hogy gyorsan szétválaszthassák az élettartam végi újratelepítést, a kerekeken, az ülésekhez és a műszerfalon lévő gyors felszabadító rögzítőkkel. A BMW kijelenti, hogy az első rácskezelés pontosan megmutatja, hogy a digitális stílus a jövőben hogyan veszi át a lökhárítók és a lámpák fizikai formázásának helyét, csökkentve ezzel a gyártás bonyolultságát és hatását. A fizikai jelvények sem kapcsolódnak egymáshoz; Ehelyett a BMW, valamint a jármű logók lézerrel vannak ellátva a panelekre.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *