A Hyundai három új, all-elektromos autót tervez 2022-ig

A Hyundai egy „öko-fejlesztési ütemtervet” mutatott be, amely szerint a vállalat összesen 31 globális modellre növeli az alacsony és nulla emissziós autót, amikor 2020-ra, amikor Kombinálva a Kia testvér márkájának új autókkal.
A cég azt tervezi, hogy az IONIQ teljesen elektromos verzióján túlmutat, hogy széles körű EV-kből álljon, sokkal több luxus kínálatra, amely hosszabb tartományokkal rendelkezik –
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb elektromos autók 2017 -ben eladó
Az új Kona Crossover teljesen elektromos verziója 2018 első felében debütál, 242 mérföldes távolságra. Amint azt az Automobile Express ez év elején feltárta, a cég még egy még kisebb A-szegmens SUV-t ábrázol, hogy 2020-ban üljön alatta, tehát nem a kérdés, hogy az elektromos áramlás a jövőben a jövőben a jövőben is kiterjedhet. Sub-Kona modell.
A Hyundai azt is kiderítette, hogy egy hosszú távú EV-t tervez a 2021 utáni piaci indításhoz, amely legalább 311 mérföldes távolságra büszkélkedhet. 2021 -ben is terveznek egy luxus Genesis jelölt EV -t.
A cég kibővíti felállását az első dedikált All-EclectRic Automobile platform fejlesztésével, amelynek részletei még mindig csomagolnak. A Hyundai azonban szerint az új architektúra lehetővé teszi, hogy „több modellt készítsen hosszabb vezetési tartományokkal”.
Jelenleg különféle erőátviteli lehetőségeket fejlesztenek ki, és a cég friss hibrideket ábrázol az új EV -k mellett. Az üzemanyagcellás technológiának is döntő szerepet játszik, amikor egy új hidrogénnel táplált SUV érkezik 2018-ban, amelyet a Hyundai előkészítés előtti formában fedezett fel. A cég 2017 vége felé egy hidrogénüzemű buszt is bemutat.
A tervezett bővítés nagy részében az új hibrid SUV-k és a nagy autók helyezik a helyüket a Hyundai felállásában. A plug-in négykerék-meghajtású hajtóművek fejlesztésre kerülnek, és a Hyundai plug-in technológiáján a hátsókerék-meghajtó autóképző gépjárműveket szintén beillesztették.
Ön eksztatikus a Hyundai közelgő EV, üzemanyagcellájának és hibrid puskájának? Mondja el nekünk a megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *