Új 2019-es Mercedes-AMG GLC 63 Breaks borító

Ez a frissített Mercedes-AMG GLC 63, a világ leggyorsabb SUV-ja a Nurburgring környékén, amelyet a 2019-es New York-i Autószalonon tettek ki. A Porsche Macan riválisának 4,0 literes V8-as motorja és módosított külsője van, az árak körülbelül 80 000 fontotól kezdődnek, amikor az Egyesült Királyság piacához jut az idei nyáron.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az új AMG GLC 63 jelentős átalakítást kap a hagyományos modell felett, 20 hüvelykes könnyűfém kerekekkel, új LED-es fényszórókkal, agresszívebb első és hátsó lökhárítókkal, mélyebb oldalsó szoknyákkal, széles hátsó diffúzorral és trapéz alakú kipufogógázokkal. A vásárlók nagyobb 21 hüvelykes ötvözeteket is választhatnak.
• 2019 Mercedes GLC 250 Review
Egy 4,0 literes V8 Biturbo motor hajtja, amely két meghatározásban kapható. A belépő szintű modell 469 lóerő és 650 nm nyomatékot eredményez, míg a erősebb S verzió 503 lóerő és 700 nm nyomatékot eredményez.
23

Mindkét motor kilenc sebességű automatikus sebességváltó révén táplálja teljesítményét mind a négy kerékre, a leghatékonyabb modellt, amelynek 0–62 mph sprintje 3,8 másodperc és 174 mph maximális sebességgel rendelkezik.
Az extra morgással való megbirkózás érdekében a Mercedes-AMG adaptív lengéscsillapítókkal, felfelé mutató légrugózással, hat dugattyús fékekkel és elektronikusan ellenőrzött reteszelő differenciáljával felülvizsgálta a GLC platformját. A GLC négykerék-meghajtó rendszerét egy új nyomaték-felosztó kezelőegység is átdolgozták, lehetővé téve a SUV-t, hogy azonnal átmenetet folytasson a hátsókerék és a négykerék-meghajtás között, az útviszonyoktól függően.
23

Belül a GLC megkapja az AMG frissítések szokásos termését, egy pár erősen kötött sportüléssel, egy AMG multifunkciós kormánykerékkel és egy újraprosult műszerfalmal. A cég kettős képernyős MBUX infotainment rendszere frissítést kap számos AMG-specifikus menükkel, olyan információkat mutatva, mint a motoradatok, a köridő és a G-Force.
Opcionális extraként a vásárlók specifikálhatják a Mercedes „energizáló” csomagját. A rendszer különféle belső funkciókkal, például a világítás, az éghajlatkezelés és a zene, amely a Mercedes kijelenti, hogy javítja a vezető jólétét a távolsági utazások során.
Mit gondolsz az új Mercedes-AMG GLC 63-ról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *