automobile

Mark Blundell 2019 -ben a BTCC

volt Formula One versenyző és a Le Mans győztese, Mark Blundell bejelentette, hogy a szezon Kwik Fit Brit Touring Automobile Championship -ben vezet.
A BTCC debütálása az AMD hangolásra készített kereskedelmi árversenyző Automobile Audi S3 szalon mögött április 6-án és 7-én lesz a Brands Hatch-en. A tíz hétvégi, 30 versenyző sorozat ugyanazon a helyszínen ér véget, október 12-én.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A leggyorsabb nurburgring köridő
Blundell Brabham, Ligier, Tyrrell és McLaren felé indult a kilencvenes években az F1 szakmájában, miközben 1992-ben megnyerte a Le Mans 24 órás versenyét a Peugeot kerekén.
A verseny győzelmei az amerikai kosár sorozatban sokkal több Le Mans-meghajtót követtek, mielőtt a figyelmét az MB partnereinek, az elit és a feljövő versenyvezetők mentoraira és kezelésére irányuló, a Sports Management Company-ra fordította.
Blundell, a BTCC debütálásáról beszélt: „Amint a lehetőség felmerült, hogy visszatérjen a kormány mögé, mindig nagyon szívesen cselekedtem. A Brit Touring Automobile Championship egy csodálatos sorozat, amelyben mindig is szerettem volna versenyezni, de eddig még soha nem volt lehetséges. ”
„Nagyon szerencsés vagyok, hogy eddig csodálatos motorverseny szakma volt, és több éven át a Brit Motorsport részévé vált. A sport csodálatos helyen van az Egyesült Királyságban ebben a jelenlegi időben, és a BTCC, és az általános TOCA csomag ennek nagy részét képezi, kiemelkedő platformot kínálva a legmagasabb szintű profi sofőrök számára és a kormány mögött számos fényes tehetség számára. A sorozat erősségét a rajongók ezrei mutatják, akik csatlakoznak a Trackside -hez az országban és lefelé, és a milliók sokkal többet, amelyek az ITV -n otthonról hangolódnak be. ”
A Blundell a BTCC veteránjai, Jason Platón és Matt Neal, valamint a 2018 -as bajnok, Colin Turkington és Nicolas Hamilton, az F1 bajnok, Lewis testvére ellen sorakoznak fel.
Az 1958 -as bajnokság kezdete óta az F1 csillagok rendszeres indítók voltak a BTCC -ben. A hatvanas években Jim Clark átjutott a Tin-Top sorozatba, míg a közelmúltban Johnny Herbert, Derek Warwick, Jonathan Palmer és Nigel Mansell szintén BTCC autókat versenyeztek.

Új BTCC szponzorálási megállapodás
A BTCC hat év alatt először jelzi Blundell visszatérését a Front-Line Motorsport-hoz. Ez egy új szponzorációs csomag kezdetét is jelzi egy nagy globális társaságtól, amelynek részleteit az elkövetkező hetekben teszik közzé.
“A sorozatban való részvételem egy rendkívül izgalmas partnerség miatt jött létre, amelyet várunk az elkövetkező hetekben” – mondta Blundell. “Csodálatos hír lesz a BTCC számára, ha egy globális márkát hoz a hálózatra, és én és az MB Partners csapata nem várja meg, hogy a már működő izgalmas tervek közül számos dolgozzon.”
Mit gondolsz Mark Blundell visszatéréséről a BTCC -hez? Tudassa velünk a megjegyzés szakaszban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *