Új Audi A4 Avant Spied Testing

Az új Audi A4 Avant legfrissebb verzióját a téli szezon tesztelési rendszere során a videokamerán fogták el. A 2019 -es megjelenés miatt valószínűleg követi az Audi felülvizsgált A4 szalonját a bemutatótermekbe.
A BMW és a Mercedes egyaránt nemrégiben kiadtak 3 sorozatú és C osztályú modellek új verzióit. Annak érdekében, hogy lépést tartson a versenytársakkal, az Audi felülvizsgálata az A4 -re átfogó, amikor a vállalat 500 millió fontot költ a fejlesztésre.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb ingatlanok és teherautók vásárolni
Az Audi Design Revitalize az új A4 -et egyezteti a vállalat többi részével. Ez a Mule Sports Audi új „arca”, amint azt a legutóbbi A6 és A8 látható, kissé kisebb első rácsokkal és új fényszórókkal. Egy frissített hátsó lökhárító négyzet alakú kipufogó-aljzatokkal, új hátsó lámpákkal és egy friss hátsó spoilerrel is rendelkezik.
Kihívás, hogy ebben a szakaszban biztos lehessen benne, hogy az öszvér nehéz álcázása, de azt is várjuk, hogy a nagyobb panelek, például a tető, a szárnyak és a motorháztető is cseréljék.
Az új A4 Avant kabinja nagy felújításra kerül. A szalonhoz hasonlóan az Avant új pár infotainment-képernyőt kap, választva egy 8,8 vagy 10,1 hüvelykes központi egységet, amely 12,3 hüvelykes digitális mérőfürtöt kísér a tartomány-tetejű modellekben.
Az Audi mérnökei az új A4 felfüggesztési és futóeszközök felülvizsgálatát is tervezik, amelynek célja a finomítás és a kezelés javítása. Az Audi célja, hogy 2025-ig eladja az összes tervének elektromos variánsait. Várható, hogy az új A4 Avant enyhe-hibrid verziói szerepelnek a sorozatban.
Mit gondolsz a legutóbbi Audi A4 Avantról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *