automobile

Az Audi rsq e-tron ötlet a kémek főszereplőiben szerepel az álruhában

. Az Audi új járművet hozott létre, de nem csak koncepció, hanem fizikai formává sem válik. Ez az Audi RSQ E-Tron: egy elektromos, teljesen autonóm ötlet, amelynek oka a Twentieth Century Fox Motion Picture Spies az álruhában, Will Smith és Tom Holland főszereplője.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ez az első az Audi márka számára, mivel az ötlet kizárólag egy animációs filmhez készül. Ezt a Lance Sterling karakter – a Will Smith által hangzott kém -, valamint az Autonóm Tech vezetése, így a legmagasabb szintű kémkedés feladatára összpontosíthat. Természetesen kém járművé válás olyan speciális eszközökkel rendelkezik, amelyekre minden trükk ügynöknek szüksége van.
• A legjobb ötlet járművek a Párizsban 2018 -ban
Noha az RSQ E -Tron tisztán fantasztikus mozgókép -tervezés, néhány hasonlóság vonható más Audi ötlethez – valamint kétségtelenül gyártáshoz – autókhoz. Számos stílusfunkció ismeri a nemrégiben újrafuttatott Audi PB18 E-Tron koncepciót: A nagy első rács megmarad, azonban az RSQ sokkal meredekebben tompa orrban található.
8

A rácsot vékony megvilágítási aspektusok határolják, amelyek a külső levegő bevitelében agresszív pálcák fölé vannak rakva. A tetővonal hasonló a jelenlegi R8-hoz, míg a hátsó részben egy teljes szélességű LED-es fénysáv, valamint egy hatalmas hátsó diffúzor található.
Nem az első alkalom, hogy az Audi létrehozott egy járművet egy Will Smith filmhez: az Irobot az RSQ: Vision -t mutatta be egy 2035 -es Audi szuperautóba, amely hasonlít az eredeti R8 -hoz, amely a hagyományos kerekek helyett golyókon hajtott.
Más ötleteket is kifejezetten a filmekhez hoztak létre: a Lexus létrehozta a 2054 -es kisebbségi jelentést.
Mi a nagyon szeretett mozgóképes autója? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *