Az intelligens Fortwo és a Smart Forfour Electric Drive a Párizsban

debütált, míg a nagy hír a Mercedes ” Road to the Future ‘rendezvényen Stuttgartban volt az új GLC F-Cell-ben almárka.
A korábbi generációs Fortwo Electric Drive helyettesítése mellett a Smart egy sokkal funkcionálisabb forFour verzió terveit is feltárta. Ez az első alkalom, hogy a márka egy elektromos hajtásláncot szerelt fel a négyüléses városi autójához-következésképpen jelöli magát az egyetlen készítőnek, aki mind az EV, mind a hagyományos benzin-hajtóművek számára kínálja a teljes tartományát.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb eladó elektromos autók
A szeptemberi Párizsi Autószalonon, amely a jövő év elején jelenik meg a bemutatótermekben, a Smart Fortwo és a Forfour Electric Drive modellek a Daimler Pure-EV Company összesen 12 modellre kerülnek. Mint korábban, a Fortwo mind keményen, mind Cabrio-ként lesz elérhető.
5
Az adsclose erről a hirdetésről

Az intelligens főnök, Annette Winkler elmondta: „A Smart az Electric Drive -hoz jött létre, és a„ Living Electric ”az elektromos autó úttörőjeként mottónk. A város legjobb autója a legjobb meghajtó a város számára. ”
A Stuttgarti kiállításon lévő autó csak prototípus volt, és ennek eredményeként nagyon kevés részletet adtak ki. A Smart szerint az új autó „olyan agilis és élénk lesz, mint valaha”, ugyanolyan szoros fordulási körrel és hasonló hatókörrel a személyre szabáshoz – ez a tulajdonság, amelyre a készítő olyan híres lett.
Valószínűleg jobb az előző autó 90 mérföldes tartományában, miközben minimalizálja a töltési időket is. A marginális teljesítményjavítások várhatóan várhatóak, bár az árak nem valószínű, hogy drámai módon csökkennek. Ezért elvárhatjuk, hogy az új Smart Fortwo Electric Drive 20 000 fontotól kezdjen, mielőtt bármely kormányzati ösztönzőt megelőzően, a ForFour 1000 font összegű prémiumot parancsnoksággal.
Sokkal több információval rendelkezünk az elektromos szamár triójáról, mielőtt ősszel debütáltuk a Párizsi Autószalonon.
Kapna egy elektromos okosságot? Tudassa velünk az alábbiakban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *