A Porsche 718 Cayman T megerősítette, hogy a gyártáshoz

A Porsche egy új könnyűsúlyú 718 Cayman T -re állítja a befejezést, a Car Express megérti.
A modell a nemrégiben elindított 911 T -ből származik, és sokkal koncentráltabb vezetési élményt kínál a zászlóshajó GT Cars jelentős árcédulája nélkül. A jövő tavasszal érkezik az Egyesült Királyságba, a 718 Cayman T a Kajmán S és a GTS között ül; Várhatóan a 2,5 literes lapos négyzet hangolt változatát használja, amely körülbelül 360 lóerővel fejlődik ki.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A súlymegtakarítási funkciók, például a vékonyabb üveg, a szövet ajtóhúzás és a sportülések, sokkal szélsőségesebb lépésekkel, például az audiorendszer eltávolításával együtt. Ezeknek a mozdulatoknak kb. 20 kg -ot kell vágniuk az autó Kerb -Weight -ból.
A Porsche számos népszerű kiegészítőjének gyűjteménye alapkivitelben is felszerelhető, például egy sport kipufogógáz, a Sport Chrono csomag (10 mm-rel csökkentve az utazási magasságot) és a 20 hüvelykes könnyűfém kerekeket.
Egy ilyen modell azt jelzi, hogy a jelenlegi 718 Cayman életciklusának vége felé érkezik, és hamarosan helyettesíti a sportautók új generációját. Arra számíthatunk, hogy 2020-ban egy teljesen új modell elindul.
Olvassa el az utasaikat a közelgő 992 Generation Porsche 911 -ben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *