automobile

A Skoda kedvtelésből tartott kutyájának kiegészítői segítséget nyújtanak az ember legfinomabb haverjának kockázatmentes

.
A speciális finomságok csatlakoznak a Skoda hiteles kiegészítőinek sokféleségéhez, valamint megoldásokat tartalmaznak a gépjárművezetők tipikus kutyus dilemmáira, beleértve a biztonsági szőnyegeket, valamint a béléseket, a csomagtartó rácsot, valamint a biztonsági övet is, hogy a kutyák kockázatmentesek és biztonságos maradjanak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A „kutya biztonsági öv” a hátsó ülés övéhez kapcsolódik, és megakadályozza a kedvtelésből tartott kutyát, hogy előre repüljön vagy mozogjon. Még a gyalogláshoz is megduplázódhat.
A Citigo -ban, valamint a kivételesben a „hátsó ülés védelme” egy olyan fedél, amely megvédi a hátsó üléseket a karcolástól, és megakadályozza az üléseket, hogy minden utazás után vákuumban kell legyőzni. Semmi sem akadályozza meg a kedvtelésből tartott kutyák csöpögését az utazókablakok körül.
A „csomagtartó rács”, amelyet különösen a Fabia számára terveztek, valamint a kivételes birtok, egy függőleges őr, amely közvetlenül a hátsó ülés fejtámla mögött van felszerelve, és biztonságosan tartja a kedvtelésből tartott kutyát a csomagtartóban. Másrészt a Skoda gyors, gyors űrkötésű, Yeti, az Octavia, valamint az Octavia Estate kétoldalas padlótakarót tartalmazhat, az egyik szőnyegen, a másik pedig a víz és a szennyeződés ellen.
Eddig a Skoda nem tett költségcímkét a kutyabarát extrák sokféleségére.
Most nézd meg a legjobb kedvtelésből tartott kutya őrök körét.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *