automobile

„Az utak kiegészítése érdekében kevesebbet kell vezetnünk, vagy kisebbnek kell vezetnünk”

Január első hetétől hat hónapig vissza kell gondolni. Ezek voltak a kétségbeesetten sötét napok, amikor a Down-the-Dumps Motor Makers és Traders Társaság (SMMT) elismerte, hogy a 2017-es új gépjármű-értékesítés jóval alacsonyabb volt, mint 2016-ban.
Az autóiparban sok ember veszített ki, csakúgy, mint a HM Kincstár. Soha ne felejtsd el, hogy minden 25 000 font összegű új autó esetében a kormány 5000 fontot veszít áfában.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legkelendőbb autók az Egyesült Királyságban 2018-ban
De az új gépjármű-értékesítés egy évvel ezelőtti visszaesése, amely jelentős mennyiségű régi autót selejtez, legalábbis kevesebb autót, furgonot és teherautót jelez az úton, és egy kicsit több helyet, igaz? Ööö, rossz. Soha nem volt sokkal több autó előtted és mögötted.
Meglepő módon, hogy manapság mintegy 50 % -kal sokkal több használatban van, mint 1997-ben. Az éppen közzétett Carry Data osztály szerint 2017 végén/2018 elején 37,7 millió volt az Egyesült Királyság utakon. Az SMMT szerint 39,7 méter. Mindketten tévednek, mert az igazi szám könnyen északra van a 40 milliótól, miután a gyakran figyelmeztetett (és illegális) nem regisztrált/engedély nélküli autókban faktoroztak, plusz a külföldi lemezeken való törvényes.
Amikor gyerek voltam, Nagy -Britanniában a közúti autók együttesen több tízmilliárd mérföldet tettek meg évente. Most évente 300-400 milliárd mérföldet tesznek az Egyesült Királyság utakon. A hálózat lassabban és sokkal szorosabbnak érzi magát, mint valaha, mert, az is. És elkerülhetetlen, hogy még sokkal túlzsúfoltabbá váljon, mivel az engedélytulajdonosok jelenlegi száma 48 m -ről sokkal több, mint 50 méterre növekszik, összhangban a hivatalos előrejelzésekkel, amelyek szerint az Egyesült Királyság népessége a 2020 -as évekre 70 milliót fog elérni.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *