A Mercedes CLA 45 AMG lövöldözős fékrobbanások

A Mercedes a Detroiti Autószalonon levette az új CLA 45 AMG lövöldözőféket.
Amikor megérkezik a hagyományos lövöldözős fékkel, ez lesz a leggyorsabb kis ingatlan -autó a Mercedes -hegységben – amíg az új V8 -alapú AMG C 63 2015 -ben megjelenik a bemutatótermekben. Körülbelül 43 000 fontba kerül, legalább £ 10 000 -rel több, mint a legközelebbi rivális, a (elismerően kevésbé hatalmas) VW Golf R Estate.
9

A CLA 45 AMG lövöldözős fék ugyanolyan agresszív stílusú tulajdonságokat kölcsönöz, mint a forró szalon, a Swoopy birtok testét mélyebb első és hátsó lökhárítókkal és oldalsó szoknyákkal, megkülönböztető négyzet alakú hátsó kipufogócsövekkel és exkluzív AMG 18 vagy 19 hüvelykes ötvözettel adaptálva.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A belső tér a teljes AMG-kezelést is megkapja, az ismerős, nagy hátú Recaro ülésekkel, AMG logókkal és a vörös öltéssel. Kiegészíti az autó 490 literes csomagtartóját, amely 1 354 literre növekszik, amikor az üléseket laposan összecsukva – és a hátsó ülés utasok számára 41 mm extra fejtér van.
9

A lövöldözős fék ugyanazt a 2,0 literes turbófeltöltős négyhengeres motort használja, mint a szalon és az A45 AMG nyílás, 355 lóerő és 332 font láb fejlesztésével.
Az AMG lövöldözős féke 62 mph -t ér el 4,7 másodperc alatt, 0,2 másodperccel lassabb, mint a szalon, és korlátozott maximális sebessége 155 mph. Valójában azonban legyőzi a szalonot az üzemanyag -fogyasztás céljából, egy állítólagos 40,8mpg -mel, amely kis 1MPG -es javulást kínál.
Fizetné -e az extra egy Golf R birtokot a Mercedes forró lövöldözéséért? Engedje meg velünk az alábbiakat.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *