automobile

Goodwood Festival of Speed ​​2019: Hírek és képek

A 2019 -es Goodwood Fesztivál of Speed ​​volt. A témával a „Speed ​​Kings-Motorsport lemezmegszakítói” középpontjában a közismert esemény ünnepelte a versenyben a kivételes eredmények minden területét, mindent eljuttatva a Land Speed ​​Record Automobiles-től a leggyorsabb versenypályáig.
A Goodwood Festival of Speed ​​2019 rendezvény szintén 20 évet jelölt, mivel Nick Heidfeld a McLaren MP4/13 kerekén található egyenes HillClimb rekordot állította, amely 41,6 másodperc alatt lefedte az 1,16 mérföldes pályát. Nyilvántartását azonban a Volkswagen All-EclectRic I.D. R Pikes Top Racer 39,9 -es idővel.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Nurburgring Lap Recorders
Mint általában, a Speed ​​Fesztivál a jól ismert Goodwood Hillclimb lövöldözésben tetőzött. 2019-re maga a fesztivál oldalát felújították, és a kiemelés egy új „aréna” terület, amely számos akciódús kijelzőt rendezett. A Michelin Supercar Paddock szintén visszatért, egy Koenigsegg Jesko-val és a Dendrobium D-1 elektromos hipercarral.
A Goodwood nemrégiben hozzáadott jövőbeli laboratóriuma szintén visszatért 2019-re. Ez az első pillantással a Paddock-szal együtt mutatta be a repülőgép, a robotika és az autonóm közlekedés világának leginnovatívabb technológiáit, valamint a világ autóipari gyártóinak legújabb kínálatát.
Számos új autót láthattunk a 2019-es Goodwood FOS-n, a Mercedes-AMG A 45 mega nyílással, a radikális elragadtatással és a Bac Mono R-vel. Ezen túlmenően mindenféle brit gyártási gépjármű -debütálás történt a dombon, a híres versenyautók csillogó választéka mellett.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *