automobile

A Segway PT dőlése az elektromos szállításhoz A transzformáció véget ér

A Segway PT (Personal Transporter) – talán a pontos nevű üzlet által előállított legismertebb termék – a jövő hónapban megszűnik, megerősítést nyert –
Az önkéntes, kétkerekű, személyes könnyű elektromos járművet (PLEV) jelenleg az Egyesült Államok gyárában fejlesztették ki, de a végső példa július 15-én lesz a gyártósor.

A legjobb elektromos robogók 2021

A 2001 -ben bevezetett Segway PT, valamint a személyes nagyvárosi szállítás jövőjévé vált. Noha a termék népszerűséget szerzett a városi idegenvezetőkkel – néhány biztonsági üzlet és a hatóságok erõin kívül – a nagyközönség soha nem vásárolta meg hatalmas számban.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

2015 -ben a Segway -t a Kínai Rivális cég, a NinueBot vásárolta meg. A vállalkozás most számos különféle pofát hoz létre-beleértve az e-rothereket, az elektromos görkorcsolyát és akár a gokartot is.
A Segway elnöke, Judy Cai feltárta a PT -produkció végét, mondván: „Az első évtizedében a Segway PT elengedhetetlenné vált a biztonság és a jogszabályok végrehajtásában is, amelyeket hatékony és hatékony személyes járműnek tekintünk.”
A Segway PT 19 éves élettartamának programja során számos kiemelkedő balesetbe került. 2003 -ban George W Bush amerikai elnököt a Segway -ről esett le, míg Usain Bolt ütközött egy operatőrrel, aki 2015 -ben lovagolt.
De nem minden baleset, beleértve a Segway -t is, csekély volt – néhányuknak tragikus következményei voltak. 2009 -ben a Segway akkori tulajdonosa – Jimi Heselden – véletlenül lehajtotta PT -jét egy szikláról, és összeomlott a Wharfe folyóba Nyugat -Yorkshire -ben. A baleseti költségek az életét hízik, amikor a gyarmatosító rájött, hogy megpróbálta engedni, hogy egy kutya-sétáló elhaladjon, amikor az esemény bekövetkezett.
Használtál már valaha Segway -t? Értsük meg, mire hiszel az alábbiakban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *