automobile

Az Egyesült Királyságnak, valamint Michigannek, hogy együtt dolgozzon a sofőr nélküli autókon és teherautókon

, az Egyesült Királyság, valamint az Egyesült Államok meghatározza a Michigan -i házat, az Amerikai Autók és Teherautók Központját, Detroitot. járművek.
A hír akkor érkezik, amikor a Michigan kormányzója, Rick Snyder, valamint az Egyesült Királyság szolgálatának papja, Richard Harrington egy megértési memorandumot írt alá, szoros működőképességet vállalva, amikor új politikákat, valamint az önjáró autók és teherautók technológiáit jelentik.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Az autonóm autók és teherautók tulajdonosai foglalkozhatnak a zavaró tényezők tilalmával
Snyder kormányzó elmondta a Politico weboldalának, hogy a szerződés „nagyszerű lehetőséget” nyújtott, és hozzátette: „Annyit tehetünk együtt az autonóm járművek jövőjének, a mobilitásnak, valamint az ellátási láncnak a megadása érdekében, hogy ezeket a dolgokat biztosítsuk. ”
Snyder kijelentette, hogy a Michigan és az Egyesült Királyság együttmûködésével megoszthatja a „teszt lehetőségeket, protokollokat, valamint a tapasztalatok felfedezését”.
Michigan a ház Detroitba, az amerikai autópiac szülőhelyére, valamint az Egyesült Államok „három” autójának és teherautójának – a Fordnak, a General Motorsnak és a Chryslernek a tartására. Az utóbbi években a vagyoni visszaesés ellenére Snyder elmagyarázta az autonóm autók és teherautók 500 hektáros teszthelyét, amelyet nemrégiben Detroitban nyitottak meg, míg „hetvenhat százalék az Egyesült Államok Autópiacának R&D [kutatás és fejlesztés és fejlesztés, valamint fejlesztés és fejlesztés ] Michiganben fordul elő. ”
Snyder kormányzó hozzátette, hogy véleménye szerint soha nem volt „sokkal átalakulási idő az autóipar számára”.
Az Egyesült Királyság részéről Chris Grayling titkára a tavalyi év végén kiderítette, hogy az önjáró autók és teherautók 2021-ig úton lesznek, míg a kormány nemrégiben ellenőrizte a hároméves vizsgálatot arról, hogy a vezetési jogszabályok követelmények lennének-e. Megváltoztatva az autonóm autók számára.
A kormány azt jelenti, hogy az Egyesült Királyság az autonóm járművek élvonalában áll, amelyet olyan tudományos helyek vezetnek, mint például a Warwick Egyetem, valamint olyan autók és teherautók jelölők, mint a Jaguar Land Rover, valamint a kormány saját központja a kapcsolódó és autonóm járművek számára, valamint autonóm járművek – Másrészt az automatizált és az elektromos autók törvényjavaslata, amely a szükséges előírást nyújtja az önjáró autók módszerének előkészítéséhez, a Parlamentnél készíti módszerét.
Itt található az útmutatónk arról, hogy bármit is igényel, hogy megértse a sofőr nélküli autókat …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *