automobile

Az új 2017. évi üléses Leon Facelift nagy technológiai frissítéseket hoz

ülésen támad. Az Egyesült Királyság bemutatótermeiben található Ateca Landing sarkán a spanyol producer bemutatta a Leon frissített változatát. A Hatchback most új motorokat, hozzáadott biztonsági technológiákat és kisebb vizuális frissítéseket tartalmaz, a golf rivális pedig februárban az Egyesült Királyságban kerül eladásra. Az árakat közelebbről teszik közzé az autó indításához, de a jelenlegi autó 17 400 GBP kiindulási árának körül kell bocsátania.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A frissítések a teljes Leon-tartományban elterjedtek, először érkeznek az ötajtós nyílás és a St Estate, majd a háromajtós SC, a Rugged X-Perience és a Range-Toppra Cupra modellek.
• A legjobban megvásárolható ferdehátú
Amint elvárjuk a közép-életből, frissítések A vizuális változások csekélyek. Dr. Matthias Rabe, a kutatási és tervezési alelnök azt mondta a Car Expressnek: „Ha a tervre néz, akkor azt mondhatja, hogy nincs nagy változás, és igaza van. Tényleg a technológiára koncentráltunk, és kis lépésekkel akartuk módosítani az autót. ”
32

Az átalakított elülső lökhárító most egy rácsot tartalmaz, amelyet 40 mm -rel nyújtanak, míg három új külső szín és ötvözött kerék minták állnak rendelkezésre. Az ülés belsejében nagyobb lépéseket tett a Leon minőségének javítása érdekében. Új ajtókártyák, üléskárosodások, elektromos kézifék és a környezeti világítás is hozzáadódtak, míg az ülés egy új zászlóshajó Xcellence trim -szintet is bevezetett, amely párhuzamosan ül a sportos FR modellekkel, de sokkal inkább a luxusra összpontosít.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *