automobile

A BMW rendõrségi autómotor -problémája nem érinti a fogyasztókat

Az Egyesült Királyságban a BMW rendõrségi autókat érintõ motorprobléma nem olyan, amit a polgári tulajdonosoknak kell aggódniuk – erősítette meg a német gyártó.
A nyilatkozat akkor érkezik, amikor az ország egész területén a rendõri erõknek azt mondták, hogy ne vegyenek részt nagysebességű tevékenységekben a BMW N57 motorokkal felszerelt járőrkocsikban, amelyeket a márka modelljeinek széles skálájában használtak.

Az autósok úgy gondolják, hogy a közúti rendõrség hiánya miatt megszabadulhatnak a vezetési bűncselekményektől

A BMW nem fedezte fel a probléma pontos természetét, de azt állítja, hogy ez csak a rendõrség számára jelentõ, mivel az erõk miként működtetik járműveiket, ezért a legtöbb fogyasztó számára nem kell aggódnia.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A BMW UK nyilatkozatában kijelentette: „Ügyfeleink és járműveik biztonsága rendkívül fontos a BMW számára. Egy ideje együtt dolgozunk a rendõrséggel egy kis számú, nagy teljesítményű járműhöz kapcsolódó műszaki ügyben.
„Ez a kérdés a rendõrség működtetésének konkrét módjához kapcsolódik ezeknek a nagy teljesítményű járműveknek. Ez az egyedülálló használati profil extra feszültséget jelent néhány alkatrészre, ezért a BMW megadta egy speciális szervizprogramot ezekre a járművekre.
„Nincs szükség cselekvésre egyetlen polgári járművel sem. Ez dinamikus és fejlődő helyzet volt, és továbbra is szorosan együttműködünk a rendõrséggel. ”
A rendõrség most már széles körben tisztában van a kérdéssel, és a BMW -vel együtt cselekszik. Terry Woods, a Konstabil helyettes helyettese a Nemzeti Rendőrkapitányság Tanácsának a rendõrségi vezetõ vezetõje. Megjegyezte: „Tudjuk, hogy lehet egy probléma néhány régebbi járművel a flottánkban, és sürgős lépéseket teszünk annak biztosítása érdekében, hogy ezzel foglalkozzanak, ideértve az erők számára nyújtott útmutatást is.
„A vezérigazgatók együttműködnek a rendõrségi flottakezelõk Országos Szövetségével, hogy megvizsgálják a kockázatokat. Ebben az időben prioritásunk az, hogy biztosítsuk a tisztviselők által használt berendezések biztonságát és hosszú távú integritását. ”
Kattintson ide a világ minden tájáról származó legjobb (és legrosszabb) rendõrségi autók listájához …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *