A Land Rover Defender 2 milliárd száma 400 ezer fontot tesz az aukción

. Az utolsó Land Rover Defender 2016 januárjában elindítja a gyártósorot, és 1947 óta több mint kétmillió. Rögzítsen 400 000 fontot, így ez a legértékesebb termelési Land Rover.
2015 májusában épült, a Land Rover Defendert 2 000 000 -re kínálták a katari ajánlattevőnek, a bevételekből a két jótékonysági szervezetből származó bevételeket: a Vöröskereszt világszerte, valamint a Vörös Félhold Társaságok (IFRC) és a Born Free Alapítvány.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Land Rover Defender: Még mindig a legjobb 60 éves korában?
A Jaguar Land Rover különleges műveleti osztálya felügyelte az autó produkcióját, azzal a céllal, hogy valami egyedivé és értékessé váljon. Egy maroknyi egyszeri funkcióval rendelkezik, köztük a hátulján lévő „2 000 000” logókkal, a fejtámlákba varrott, egy alumíniumlemez, amelyet az autók és teherautók kifejlesztettek, valamint egy S90 árnyalatszámú lemez, amely visszhangozza a A híres árnyalat 166 lemez, amelyet a legelső előkészítés előtti Land Rover fedez fel.
Hasonlóképpen van egy Red Wharf -öböl gravírozott térképe, ahol a legelső Land Rover stílusát a homokba húzta, a Rover akkori mérnöki igazgatója, Maurice Wilks. Az autó egy önéletrajz-modell alapján alapul, amely a legfelsőbb változat, bőr ülésekkel és belső díszítéssel.
John Edwards, a JLR Különleges Operations Division menedzsere elmondta: “A ma esti eladás a történelem részeként csökken. Természetesen a Defendernek van jövője és online is. Mivel a védők szintén továbbra is virágzik a Jaguar Land Rover Heritage Division -vel. ”
Vásárolna egy 400 000 fontot? Értsük meg, mire hiszel az alábbiakban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *