A Lamborghini Aventador emlékeztetett a tüzek veszélye miatt

A Lamborghini visszahívta az Aventador szuperautójának a veszélyét, hogy az üzemanyagrendszer hibája tüzet okozhat.
A Lamborghini által az Egyesült Államok Nemzeti Highway Web Forgalombiztonsági Igazgatóságának (NHTSA) által benyújtott jelentés szerint a megszüntetés veszélye akkor fennáll, ha az autó teljes üzemanyag -tárolótartályával rendelkezik. A „bizonyos vezetési körülmények” az üzemanyag kapcsolatba léphet a forró kipufogó elemekkel, valamint a meggyulladással. Felfedezték a motort egy leállásnál, valamint az utólagos kipufogó rendszereknél is, hogy tovább súlyosbítsák a problémát.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb szuperkocsik most a legjobban eladó
Az NHTSA jelentés szerint az Egyesült Államokban 1 453 példát lehet befolyásolni, és visszahívásra kerülhet, bár a Bloomberg jelentése szerint a visszahívás világszerte lesz, 5900 autót érintve. Felhívásuk után a Lamborghini márkakereskedések frissítik az üzemanyag -tartály párolgási kibocsátási rendszerét.
További NHTSA papírmunka megerősíti, hogy az összes Aventador mintát – beleértve a korlátozott kiadású verziókat, például az Anniversario -t, valamint a Miura Homage -t – a kérdés befolyásolja. A Hardcore 740BHP Superveloce korai példáit is vissza kell hívni.
A Hyper -Exclusive Veneno, valamint a Veneno Roadster tulajdonosai – mind a 12 – szintén vissza kell adniuk járműveiket Lamborghini -nak, feltéve, hogy ezek a járművek az Aventador mechanikákat és az alkatrészeket is használják.
Az Aventador Variety legfrissebb kiegészítése – az nemrégiben nemrégiben kitett Aventador S – már rendelkezik a szükséges javítással, és nem vonatkozik a visszahívási megrendelésre.
Felajánlotta már valaha egy visszahívással? Mondja el nekünk tapasztalatait a megjegyzésekben.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *