A Volkswagen bemutatja a szoftver 3.0 frissítését az elektromos azonosítóhoz. Modellek

Volkswagen az ID összes elektromos tartománya. A modellek új szoftverfrissítést kaptak, amelynek célja a töltési képességek javítása, valamint az új vezetői segítségnyújtási technológia bevezetése.
Amikor a VW 2020-ban indította el az ID.3-at, az ügyfeleknek új szoftverfrissítéseket kaptak. A tavalyi évek túlzottan a levegő frissítése azonban azonban most a Volkswagen ezt a képességet használta a legnagyobb azonosítójának bejelentésére. A szoftverfrissítés még: szoftver 3.0.

Új mini elektromos prototípus felülvizsgálata

A 3.0 szoftverrel bevezetett legfontosabb új funkciók egyike az új “utazási segítségnyújtás a swarm adatokkal”. Ez lehetővé teszi, hogy a segített sáv az 56 mph sebességgel változik. There’s also a new Park assist function which can identify vehicle parking spaces and take full control of the automobile for low-speed vehicle parking manoeuvres.
Hirdetés – A cikk folytatódik az alábbiakban

A technológia továbbfejlesztett verziója is rendelkezésre áll, az úgynevezett Park Assist Plus. Ez megmagyarázhatja a gyakori jármű parkolóhelyeit. Legfeljebb öt közös teret lehet menteni, lehetővé téve a gyorsabb autonóm parkolóhelyet gyakori helyeken.
The optional ‘augmented reality head up display’ has been tweaked to include additional information, and new symbols such as roundabouts. A vezető képernyőjén a töltés állapota most az akkumulátor ikon melletti százalékban jelenik meg, amely a töltési szintet mutatja.
6

Volkswagen ID. A 77 kWh-os akkumulátorral felszerelt gépkocsik maximum 135kw-os sebességgel tölthetők be az előző legfeljebb 125kw-tól. and there’s a new mode to prolong the life of the battery called ‘Battery care Mode’ –  setting the charging limit to 80 per cent.
Volkswagen says the update will be free of charge via an over-the-air update as of Q2, although it has not specified which of these new features will be available on certain ID. modellek.
Nézze meg a legjobb elektromos gépkocsik vásárlása …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *