automobile

„A Bentley Bentayga azonban ragyogó, ám ezen az áron egyedinek kell lennie”

A Bentley új Bentayga szenzációs gépe. Szerencsém elegendő volt néhány napot eltölteni (és néhány száz mérföldre vezetni) egyben, és óriási élvezésem szerint – ez kétségtelenül a legfinomabb sport SUV, néhány a legfinomabb stílusban, valamint a legfinomabb vázlatokkal, valamint befejezve, amit valaha láttam. Csak lenyűgöző.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

De vajon ez a világ legnagyobb csúcskategóriás SUV-je? sajnos nem. Számomra ez a megtiszteltetés a Variety Rover -hez megy. Pontosan hogyan lehet ez?
Csak koncentráljunk a Bentley -re. Az állkapocs-csepp gyors. Nos, ha a szája még kissé nyitva van, akkor a 600 lóerős W12 motor gyorsulása szélesebb körű. Ez egy meglepően gyors jármű – gyorsabb, mint bármely típusú SUV -nak joga van (hallottam, hogy valakinek szükség van?).
• Bentley Bentayga vs Variety Rover
Ugyanígy szépen finoman hangolt-időnként meggyőződve-, míg a körutazás során az utazás olyan, mint egy bentley-ben, lágy és lágy.
Aztán ott van a belső terek magas színvonala – csak páratlan bőrrésített, krómozott, valamint furnérral, valamint egy olyan módszerrel, amelyben csak a Bentley kézművesei értik, hogyan. Rengeteg technika is van a fedélzeten, az Active Cruise Gike -től az Apple Carplay -ig – mindegyik fontos a kortárs Bentley -ben. Ó, valamint egy fantasztikus zajrendszer.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *