A Párizsban

kitett Ducati-meghajtású Volkswagen XL Sport a Párizsi Autószalon előestéjén, a VW XL Sport néven egy meglepő ötletes járművet tette ki.
A 313mpg XL1 gyártási autó alapján ez az új tervezés kevésbé volt a gazdasági környezeti fókuszban, és egy 197 lóerős V2 hajtóművet büszkélkedhet, amelyet a Ducati motorkerékpár-termelőtől kölcsönzött, valamint egy hét sebességű DSG kettős tengelykapcsoló-sebességváltó. A motornak csak 130 nm nyomatéka van, azonban a motor és a DSG sebességváltó közötti redukciós felszerelés lelassítja a motor fordulatszámát, és növeli a nyomatékot 250 nm -re – ezáltal a jármű sokkal egyszerűbb az úton történő vezetéshez.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az XL Sport tisztán egyszeri egyszeri, hogy megmutassa, mi lehetséges a járművek és a kerékpárok innovációjának keverésével-jelenleg nem tervezik fejleszteni.
A teljesítmény-központú motorja mellett az XL Sport nagyobb testet, módosított alvázot, valamint nagyobb pályákat szerez a stabilitás és a tapadás javításához. A jármű konkrét elemeit teljesen átalakították, hogy lehetővé tegyék az új erőátvitelt is.
Aerodinamikai alakja, valamint az alacsony kerbsúly, amelyet eredetileg a hatalmas gazdasági helyzeti adatok elvégzésére hoztak létre, lehetővé tették a komolyan kiemelkedő teljesítményt. A Volkswagen kijelenti, hogy az XL Sport legnagyobb sebessége 167 mph, és mindössze 5,7 másodperc alatt 0-62 mph-ig terjedhet. A motorkerékpár -motor, amely titán összekötő rudakat, valamint magnéziumötvözeteket tartalmaz, sokkal több, mint 11 000 fordulat / perc – tehát ellentétben a gyakorlatilag bármilyen más járművel, a vezetés útján.
A belső terek kissé megváltoznak, és egy digitális műszerfürttel, amelyet kifejezetten a Motorsport számára fejlesztettek ki, plusz dekoratív piros varrással, valamint alumíniumváltó evezőkkel.
Az XL Sport nyilatkozatával híre jött, hogy a VW csoport éppen létrehozta a 200 millió millió autóját, valamint az üzlet kijelentette, hogy ez az ötlet éppen így történt, hogy a 200 millió millió jármű, amely a gyártósor lerakja.
Szerezd meg a 2014 -es párizsi motoros show összes online védelmét

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *