automobile

Saleen megerősíti az elektromos autót a fejlesztésben

A Saleen amerikai szuperkocsi -gyártója megerősítette, hogy új elektromos autót fejleszt, amelyet a következő évben valamikor a skála tervezési modelljeivel látnak elő.
A műszaki részletek többsége ebben a szakaszban még ismeretlen, de a vállalat azt állítja, hogy új modellje “ellentétben a jelenleg a piacon. .
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Úgy tűnik, hogy Saleen felfedezte az elektromos autók jelenlegi tendenciáját és felvételét. Steve Saleen, a Saleen Automotive Inc. vezérigazgatója elmondta: „Szándékunkban áll egy igazán innovatív biztosítékkal belépni ebbe a piacra, és biztosítjuk a Saleen Automotive márkájához kapcsolódó stílus- és kivitelezést. Az elektromos autótechnika fejleményeinek gyors üteme időszerűvé teszi a piaciparba való belépést, és fel kell gyorsítania a projekt befejezését. ”
A Saleen számos ismert modelljét, az S7-et 2000 és 2004 között készítették, de nem volt elérhető az Egyesült Királyságban, és 7,0 literes V8-at mutatott be, majd egy iker-turbó verzió követte, amelynek 248 mph maximális sebessége volt. A képzeletbeli autó a Saleen S5S, és a márka utolsó koncepcióautója, amelyet a New York -i Autószalonon mutatnak be egészen 2008 -ban.
Függetlenül attól, hogy ez az új koncepció új stílusirányú irányt tartalmaz -e, vagy az ismerős széles, alacsony alakú, mint a márka többi modellje. Meg kell várnunk, és meg kell néznünk, hogy Saleen milyen irányba halad az EV építéséhez.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *