automobile

Az új Partizan One a világ sok bátorságú SUV

4×4-es, mint a Mercedes G-Wagen, valamint a Land Rover Defender odaadó követéseket szerzett a vásárlók körében, akik a kemény terepjáró autókra szorulnak, bit vagy nem. Az ostobaság beépítve, azonban most van egy új fiatalabb a blokkban. A német gyártó partizán motorjai úgy vélik, hogy nehézséget okozhat a kemény, fegyveres erők új és szinte hihetetlenül dobozos modelljével, a Partizánnal.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A Dr. Juri Postnikov nevű orosz mérnök által tervezett Partizán az ideális szögek liberális felhasználását arra készteti, hogy úgy gondolja, hogy azt hinnéd, hogy egy állvány stílusa volt. Németországban készül, a világ néhány tisztelt prémium autója és teherautó márkájának háza, valamint mégis van egy lény kényelme, amelyet néhány nedves barlang jobb lenne. Legalább a Partizan Motors abszolút hisz a termékében, kijelentve, hogy 100 éves garanciát kínál minden olyan személy számára, aki elegendő ahhoz, hogy megszerezze.
• A legjobb SUV -k, valamint a 4×4 -es értékek

Amíg mi, mi, az, az egy, elvileg nagyszerű ötlet. Azt állítják, hogy egy olyan platformon tervezték, amely támogatja a különféle hajtóművek és a teststílusok tartását, valamint az alapépület -javítási szolgáltatásokat, valamint egyszerűen. Annak ellenére, hogy egy 2,8 literes Fiat-dízelt használ fel, amely 148 lóerős, az elektromos energia megkönnyítése, akár hibrid, akár a teljes EV működik.
A rendelkezésre álló teststílusok közül három- és ötajtós felvétel van, valamint a beszámolók szerint a 6×6 és a nyolckerék-meghajtású verziók a folyamatban vannak. Ne várja el, hogy ezek kevés lesz, mivel még a képeinkben bemutatott kialakítás 4,72 méter hosszú, 2,30 méter nagy, valamint 2,23 méter magas.
Mivel a katonaság igényeinek kielégítésére fejlesztették ki, az autó alvázát horganyzották a rozsda megállítására, valamint az anti-báty-biztonság. A MOD -hátrányok a természetes légkondicionálásra korlátozódnak, valamint a sajtó képeinek szoros áttekintésére korlátozódnak, amelyek nyilvánvalóan bezárják az ajtókat, valamint a hátsó kerék alatti kőzetet, amely nem írt kézifékként működik.
Pricewise, az alapvető partizán 49 500 euróval kezdődik, tehát nem az, amit olcsón hívna. A Marque azonban kijelentette, hogy 5 -ös formájú egy -egy készlet egy közös 20 láb hosszú tengeri tartályban lehet, tehát azt reméljük, hogy egy vagy kettő átadja az Egyesült Királyságot.

Melyiket választaná, a Mercedes G-osztályt vagy a Partizánot? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *