automobile

A BMW 2 -es sorozatú aktív túra MPV sportos lesz az új M Sport Trim

-val, ezek az első hivatalos fotók a BMW új, 2 -es sorozatú aktív turnéjáról, M -vel együtt.
Az Active Tourer MPV leg sportes verziójához bevezetett frissítések között szerepel a 17 vagy 18 hüvelykes ötvözetek, a 10 mm-es alacsonyabb sportfelfüggesztés és az Merodinamika csomag, amely módosítja az első levegő bevitelét, így az M Sportnak vágottabb, korszerűsített megjelenést mutat. Az exkluzív Estoril Blue Paint és a dupla elülső vese grillák magas fényű fekete kivitelét is tartalmazza.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A külső változásokat egy M márkájú, márkájú bőrszőrű kormánykerék és kifejezetten kárpitozott sportülések hozzáadásával illesztik be a már elbűvölő BMW kabinba.
Mint a hagyományos aktív tourer, az M Sport ugyanazt a platformot használja az új Mini-től, és a tengelytávot egy Mercedes B-osztályú, 2670 mm-re nyújtja.
Amint arról számoltunk be, amikor a 2-es sorozatú aktív turné a múlt hónapban debütált Genfben, a motorokat a legfrissebb mini-ból is kölcsönzötték, beleértve egy 134 lóerős, turbófeltöltős 1,5 literes háromhengeres benzinmotorot és egy körültekintő 148 lóerős 2,0 literes dízelolajat, visszatérve egy tartomány-tetejét. 68,9mpg.
A 225i. Zászlóshajó XDRIVE modellt egy 228 lóerős 2,0 literes turbó hajtja.
Jelenleg nincs szó a BMW-ből arról, hogy az aktív túra mennyit fog fizetni, amikor novemberben érkezik ide, bár az M Sport 1-sorozat 1,685 fontba kerül, mint a SE változat, tehát számíthat arra, hogy az Active Tourer M Sport árai elindulnak. Körülbelül 24 500 font.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *