Az Autonóm Tech megmentheti az MPV államok Hyundai stíluskezelőjét

A Hyundai stíluskezelő, Luc Donckerwolke úgy véli, hogy az autonóm járművek innovációja és az elektromos hajtóművek segíthetnek a kis MPV életének meghosszabbításában – és elismerte, hogy az utódja utódja Az IX20 -ra a folyamatban van.
A koreai márka csecsemő -hordozóját – az Egyesült Királyságban az alacsony volumenű kialakítást – várhatóan konzerválják az új Kona Little SUV bevezetése után. DONCKERWOLKE-aki 2016 elején csatlakozott a Hyundai-hoz, mint vezető alelnöki tervezés, kijelenti, hogy az MPV-k megfelelőek lehetnek az önjáró autók által biztosított sokoldalúsághoz, és képesek maximalizálni a praktikusságot, amelyet az a gyakorlati képesség, amelyet az a gyakorlati jellege kínál, amelyet az a gyakorlati jellege kínál, amelyet az a gyakorlati jellege kínál, amelyet az a gyakorlati jellege kínál, amelyet az a gyakorlati jellege kínál, amelyet az a gyakorlati jellege kínál, amelyet a gyakorlati képesség kínál, amelyet a égési motor.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Új Hyundai Kona: Bármit is igényel, hogy tudjon
Arra a kérdésre, hogy van -e pótlása az IX20 -ra a rajztáblán, Donckerwolke azt válaszolta: „Igen, igen. Nem telefonálunk az IX20 -nak, de igen, ott van. ”
Hozzátette: „A SUV valóban a piac minden szegmensét szennyezte, mivel ez a„ kaland íze ”, amelyet MPV -vel nem lehet elérni. A SUV teljesítményt nyújt az alibi -val együtt, hogy dinamikus személy vagy. Ez azt az észlelést közvetíti, hogy nagyon sok életmódja van. Valójában ez egy tiszta hirdetési dolog.
„Most egy műszak pontján vagyunk, azzal, ami az autonóm járművekkel történik. Mintha az összes segítségnyújtás lenne, miért korlátoznánk magunkat a csomagra, amely jelenleg volt? Még inkább, ha elektromosítéssel rendelkezik. Ez felrobbant a csomagolás és az elrendezés teljes elméletének.
• A legfinomabb keresztezők, valamint a kis SUV -k
„Tehát a jövőre nézve az MPV – amellyel azt gondolom, hogy az autó és a teherautó padlójával foglalkozik a terület maximális felhasználásának érzete – szükségszerűség lesz, valamint szinte racionális megközelítés. 10 vagy 15 év múlva azonban beszélünk. ”
A Donckerwolke nem volt felelős a Konaért – egy olyan autók és teherautó, amelyet kijelenti, „egyedi elemekkel” fog rendelkezni, amelyek nem mutattak be más mintákat a Hyundai sorozatban -, mivel csatlakozott, miután a gyártó kaliforniai stúdiója megnyerte az autó belső ötletversenyét tervezés.

De előkészíti egy új stílusnyelvét, amelyet valószínűleg bevezetnek a következő szonátán, 2019 -ig. „Nagyon izgatott vagyok a következő szonátáról” – mondta -, mert ez az, amely újraindítja a Hyundai stílusát. Úgy gondolom, hogy a Hyundai márka számára jelenleg óriási lépés lesz. Megfagyasztottuk a stílusát már, valamint óriási változást hajtunk végre. ”
Úgy gondolja, hogy az MPV a SUV támadásán keresztül fogja elérni? Értsük meg a megjegyzés szakaszban…

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *