A Honda S2000 újjászületett

A Honda óriási javulásra kerül a gyakorlati és a sportos és az átalakulás vezetésére, három új sportautó, amely magában foglalja az S2000 spirituális utódját, valamint egy teljesen új NSX-t. –
Az eredeti Honda S2000 -hez hasonlóan, ez a középmotoros sportjármű – a speciális képünkben kitett – inkább kupé, mint kabrió, valamint a három autó közepén ül.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A Honda S660 és a háromhengeres turbó motorja alatta ül, míg a Hybrid Honda NSX lesz a gyártó zászlóshajójának teljesítménymodellje.
Egy Honda bennfentes elmondott nekünk egy házon belüli trükkről, amely kielégíti a Honda Tochigi K + F Japán központjában, hogy átmenjen az új, középméretű sportkocsi leendő részén, amely a világ első közép-motoros triójának része lenne. Egy gyártótól. Amit hallottunk, nagy esély van arra, hogy ez az új Honda S2000 környezetbarát fényt kap.
A Honda S2000 úgy néz ki, mint az S660 és az NSX, mind a három jármű éles vonalokat kap, egy erős rács és keskeny fényszórók, amelyek karakterként szolgálnak számukra a Honda jelenlegi modelljeivel.
Hibrid technika a teljesítmény és a gazdaság integrálására
Az új Honda S2000 bőre alatt azt mondták nekünk, hogy várja meg a 2,0 literes 350 lóerős turbó motor felülvizsgált változatát, amely táplálja a következő generációs Honda Civic R. típusú R. típusú változatot.
Néhány hibrid technológiának – a McLaren Formula 1 csapattal együtt, szintén működnie kell, és úgy kell beállítania, hogy körülbelül öt másodperc alatt 0-62 mph -ra legyen lehetővé, azonban körülbelül 40 mpg gazdasági környezetben.
A Honda ellenőrzi az NSX-ben alkalmazott négykerék-meghajtású benzin-elektromos rendszer egyszerűsített változatát.
A Honda S2000 közepes méretű csere lesz az utolsó a Honda három új sportjárműjéből, amelyek megjelennek, és várhatóan 2017-ben eladásra kerülnek körülbelül 35 000 fontért. Az új Honda NSX várhatóan 2015 első részén jelenik meg, így az új tervek közül az első a gyártás.
Az új Honda NSX -et egy V6 motor, valamint három elektromos motor hajtja végre, amelyek sokkal több, mint 400 lóerő. Az első kerekek mindegyiket kapnak mindegyiknek a legfrissebb nyomatékvektorozáshoz. A Honda körülbelül 100 000 font költségre törekszik.

Időközben a Honda S660 várhatóan 2015 vége felé várhatóan Japánban jelenik meg. Egy 600 cm3-es, 64 lóerős motor hajtja végre, bár egy sokkal erősebb, 1,0 literes turbófeltöltéssel rendelkező háromhengeres pletykák arról szólnak Európa módszere.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *