Új Daihatsu Copen GR Sport elindította

Ez az új Daihatsu Copen Gr Sport. Ez a szokásos Copen Roadster továbbfejlesztett változata, amelyet Japánban Kei autójaként értékesítenek, és a Toyota Performance leányvállalata, a Gazoo Racing hangja – a Daihatsu a Toyota vállalati csoport része. A szokásos Copenhez hasonlóan a GR Sport csak Japánban kerül értékesítésre, ahol körülbelül 2,4 millió ¥ (nagyjából 17 500 font) árat tartalmaz. A felülvizsgálatok korlátozódnak a stíluscsípésekre és a felfüggesztés frissítésére.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A külső kozmetikai felülvizsgálatok magukban foglalják a BBS könnyűfém -kerekek exkluzív készletét, egy speciális ködlámpával felszerelt új elülső lökhárítót, sokkal agresszívebb hátsó diffúzorot és friss LED -es fényszórókat. A vásárlók egy nagyobb elülső elosztót, elülső kanandát, finom oldalsó szoknyákat és egy rendszerindító spoilert is specifikálhatnak.
• Külföldi autók: A legjobb autók, amelyeket nem tudunk elérni az Egyesült Királyságban
Belül a vásárlók kapnak egy új, bőrrétegű MOMO sportállókeréket, egy friss GR márkájú műszeres binnacle-t, zongora fekete díszítést a műszerfalhoz és egy pár speciális Recaro sportülés, amelyet a Toyota Gazoo Racing emblémával hímeznek.
A Daihatsu Copen GR Sport alváz-frissítései között szerepel a merevebb rugók és a lengéscsillapítók, az újrakonfigurált elektromos szervokormányrendszer és a kézivel felszerelt modellek korlátozott csúszásának különbsége. Van még egy sor további alvázlelő is, amely az első tengelyhez és a padlóhoz van felszerelve, amely a Toyota szerint javítja a Copen kezelését.
10

Annak biztosítása érdekében, hogy a Copen GR Sport megfelel Japán szigorú KEI-autó irányelveinek (amelyek diktálják annak fizikai dimenzióit és teljesítményét), ugyanaz a turbófeltöltős, 660 cm3-es háromhengeres benzinmotor hajtja, mint a szokásos autó. A motor 63 lóerő és 92 nm nyomatékot termel, amelyet ötfokozatú kézi sebességváltóval vagy CVT Auto segítségével az első kerekekhez táplálnak.
Mit csinálsz a Daihatsu Copen GR sportról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *