automobile

Vezetőerő: A Lexus GS az Egyesült Királyság nagyon szeretett, használt autók és teherautók

A Lexus GS-t a 2021-es autósok által használt autók és teherautók felmérésében a legjobb használt autók és teherautók szavazták. A prémium szalon csodálatosan elvégezte az összes kategóriát, különösképpen kiváló pontszámokkal a megbízhatóság szempontjából, fejleszti a minőséget, az erőátvitelt, a kiváló minőségű utazást, valamint a fűtés/légkondicionálást.
A kihasznált autók és teherautók rangsorában a második, valamint a harmadik helyszínek a Skoda kivételes, illetve a BMW 3 -as sorozatba kerültek, míg a Lexus az általános koronát vette a Brands sorozatban. A top 10 -ben lévő GS -vel együtt a japán gyártó – az RX MK3, a CT, valamint az RX MK4 – három másik mintája volt, amely a negyedik, a hatodik, a hetedik helyet foglalta el.

Vegye figyelembe az autósok energiafelmérését is, és 100 fontot nyerhet

Az európai márkák szintén erős előadásokat láttak, a Renault, a Skoda, a BMW, valamint a Porsche Landing autókkal és teherautókkal a különböző osztályok legfelső területein, míg a besorolási győzelmeket szintén kiszámították.
Mi az a gépjárművezető?
A gépjárművezetők energiájának felhasználása és teherautó -felmérése sokkal több mint 30 000 válaszadót látott az Egyesült Királyság körül, és 35 kritériumon keresztül használja fel a felhasználott autókat és teherautókat, ideértve a teljesítményt, a kényelmet, a gazdaságot, a minőséget, az infotainment -t, az összeköttetést és a biztonsági funkciókat. A megbízhatóságot szintén megítélték, külön rangsorolással a bejelentett hibák száma alapján.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az Egyesült Királyságban kínált minden új autóhoz és teherautóhoz körülbelül négy felhasznált tervezés módosító kezét jelöli, pontosan jelezve, hogy az Egyesült Királyság sok részletes felhasználott autójának és teherautó -felmérésének eredményei a vásárlók számára, míg a gyártók szintén felfedezhetik az adatokból.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *