A Hyundai IX35 üzemanyagcellás jármű 53 ezer fontot fizet az Egyesült Királyságban

, miután a tavalyi év végén ültette a zászlót, az Egyesült Királyságban a legelső flottával vásárolt mintákkal, a Hyundai ellenőrizte, hogy a világ legelső tömeggyártású hidrogén SUV-ja , Az IX35 üzemanyagcella 53 105 font áron fog kiskereskedni a személyi vásárlók számára.
Felajánlják, hogy most vásároljon a Hyundai márkakereskedésektől, tartva ezt a címsort, amely egy jelentős, 15 000 font összegű kormányzati ösztönzőt, a Hyfive-nek nevezve, amelynek célja 110 hidrogén-alapú autók látása az európai utakon.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Sok költséghatékony autó
A Hyfive projekt részeként még egy további három üzemanyag -feltöltő állomást vezetnek be Londonban, így az összességet a nyilvánosság számára ötre állítják. Tavaly az Egyesült Királyság kormánya szintén bejelentette 11 millió font összegű további finanszírozást a hidrogén -töltőállomások számára országszerte, amely Hyundai állítása szerint növeli a fogyasztók bizalmát az alternatív üzemanyagban.
6

Annak ellenére, hogy az EU 2020 -ig megsemmisítette a hivatalos célpontjait a hidrogén -töltőállomások fokozott mennyiségére – ez az áthelyezés nem akadályozta meg az Egyesült Királyságot abban, hogy előrelépjen a finanszírozás növekedésével.
Az IX35 üzemanyagcellának a legelső flotta-ügyfelei között szerepelt a London, az ITM Power, az Air Products, valamint a Johnson Matthey, a londoni székhelyű vegyi anyagok, valamint az értékes fémek társaság.
Az Egyesült Királyság szállításai nem a legelső, amit láttunk az üzemanyagcellás SUV -ról. Példák jelenleg a világ 15 országában, amelyek közül 11 Európában található.
Az IX35 üzemanyagcellának ezt a generációját 2012 -ben mutatták ki a nyilvános módszernek, amikor a Hyundai szintén kijelentette, hogy 2015 -ig 10 000 példát kíván létrehozni.
A 10 legjobb környezetbarát jármű 2014

Az IX35 üzemanyagcellát kijelentették, hogy a tankolás előtt akár 350 mérföldet is képes kezelni egy teljes hidrogéntartályon. Az üzleti vállalkozás kijelenti, hogy hasonló vezetési élményt nyújt a “IX35 belső égésű motor által vezetve”. Ez 0-62 mph-os 12,5 másodperces időt, valamint 100 mph maximális sebességet jelent.
Úgy gondolja, hogy a hidrogén végül életképes alternatív üzemanyag lesz az Egyesült Királyság számára? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *