“A nem elképzelhetetlen történik: A használt autók értékkel járnak”

A félvezetők hiánya továbbra is pusztítást okoz az új autópiacon Néhány hét a felbukkanáshoz.
Az új autók hiánya azt jelenti, hogy lelkes vásárlók – amelyek közül sokan vannak – inkább a használt piacra törekszenek. De a magas kereslet és a kevesebb részcserélők kombinációja az előző év során a COVID-19 miatt az előző év során azt jelenti, hogy hiányzik a jó minőségű használt autók is. Ennek eredményeként az elképzelhetetlen történik: a használt autók valójában értékkel járnak.

Új Automobile Awards 2021: A nyertesek

Vannak zsebek az új autóellátásból, ha tudja, hol vásároljon – és a helyi Honda -kereskedő jó hely lehet a kezdéshez. Beszélve a Honda Egyesült Királyság MD Jean-Marc Streng-jével, megkérdeztem tőle, hogy a félvezető válság hogyan befolyásolja üzleti tevékenységét. – Nem annyira – mondta nekem. “A tavalyi jó kínálatot biztosítottuk.”
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Nem azt mondom, hogy Strengnek van egy kristálygömbje, de a tavalyi évre rendelkezésre álló készletek megrendelésével a Honda most mintegy 9000 vadonatúj autóhoz fér hozzá, mint például a mesés Honda e. A Streng – és a cég kereskedõi – jó helyen vannak.
Ez nem azt jelenti, hogy a Honda-kereskedők-és mások állományúak-nem szívesen kínálnak legfontosabb dollárt az Ön részéről. Mivel a használt autóértékek továbbra is emelkednek, és az új autóárak nem emelkednek (még), a változás költsége alacsonyabb, mint egy ideje. Dobja el a pénzügyeket, amelyek olcsó vásárlásra kerülnek, és a kínált ajánlatokat nehéz visszautasítani.
Tehát hol van még a készlet? Ha készen áll az elektromos áramlásra, úgy tűnik, hogy az autógyártók prioritást élveznek az elektromos autók épületének, amelyek csökkentik az átlagos CO2 -értéket, ha eladják, csökkentve az EU bírságának kockázatát.
Például egy nemrégiben meglátogatott kereskedőnek volt egy sor az Auto Express díjnyertes Volkswagen ID.3s-ban, amely a kézbesítésre kész. Nagyon kísértésem, hogy korán kiugrjak a saját pénzügyi megállapodásaimból, hogy kihasználhassam.
Nézze meg a most elérhető legjobb új autó ajánlatokat …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *