A Mercedes Project Maybach Concept Bold Two Seat 4×4

Mercedes-Benz Ultra-Luxury Division, Maybach, a jövő apokaliptikus jövőképét kínálja egy robusztus All-elektromos 4×4 koncepcióval, amelyet a késő divattervező, Virgil Abloh, a késői divattervezővel terveztek. –
A Project Maybach Concept Car egy bizarr hat metre hosszú, két ajtós, kétüléses elektromos kupé közelében, néhány jelentős terepjáró hardverrel; Sokan nevezetesen egy külső tekercs ketrec, amely lefedi a tetőfedő rendszert és a küszöböket. Emellett darabos terepjáró gumiabroncsokkal, csavarozott kerék íves hosszabbítókkal és megkülönböztető első és hátsó csúszási lemezekkel is rendelkezik.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A testreszabott test nem áll kapcsolatban a korábbi Maybach -koncepcióval vagy gyártási autóval. Egy hosszú motorháztető, kontrasztos fényes fekete, egy lapos front-end-re vezet, megkülönböztető világítási elemekkel, beleértve a nyolc terepjáró reflektorfényt a meglévő fényszórók kiegészítésére.

Új coach-built Rolls-Royce Boat Fark, amelyet a luxus jachtok ihlette

Az oldalán az on-line take drasztikusan megemelkedik, egy kanyargós buborékszerű tetővonal, amely a külső ketrec alatt ül. A hátsó rész ismét robusztus és négyzet alakúvá válik, a hátsó lámpákkal a Maybach logóval a középpontjában. A bőrrel bélelt belső tér néhány ultra-luxus funkciót ötvözött, masszív, kaland stílusú elemekkel.
Az Abloh által a Mercedes-Benz, Gorden Wagener vezérigazgatójával együttműködésben kifejlesztett koncepció állítólag „tolja a funkció, a stílus és az együttműködési kreativitás határait”. A „Nagy szabadtéri ihlette” úgy írták le, hogy „egy tipikusan városi márka egy kifejezetten terepen belüli márkanévre helyezkedik el
környezet”.
A koncepciót részben az Abloh tisztelgéseként fedezték fel, aki a hét elején elhunyt egy hosszú rák elleni küzdelem után. A márka nyilatkozata: „A Mercedes-Benz elpusztult, hogy meghallja Virgil Abloh elhaladását.
„Őszinte gondolataink a Virgil családjával és csapataival vannak. Most megnyitja az együttműködés világát, és Virgil különálló elképzeléseit a nyilvánosság számára tiszteletteljesen szeretnénk ünnepelni egy igazán megkülönböztetett tervezési tehetség munkáját, aki korlátlan lehetőségeket teremtett az együttműködésre az ő bonyolult képzelete révén, és mindazt inspirálta, amely tudta a munkáját. ”
Még nem látni kell, hogy a Maybach projekt pusztán egy külföldi tervezési tanulmány, vagy a luxusmárka jövőbeli terepjáró-központú termelési modelljére mutat.
Most nézd meg itt a Mercedes-Maybach Concept Eqs-t …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *