automobile

V90 Estate: A kilenc új Volvo-terv közül az egyik a következő öt évben

a Volvo ellenőrizte, hogy a következő öt évben kilenc új mintát vezetnek be, kezdve az új Volvo XC90-rel.
A kilenc formatervezés három fajtára kerül – 90, 60, valamint 40 – három verzióval, mindegyik fajta, V, valamint az XC. A Volvo kijelenti, hogy a 90 formatervezés kifinomultságot kínál, a 60 dizájn dinamikusabb, a 40 -es évek pedig inkább a szórakozásról szól. Ami az oszlopokat illeti, S megegyezik az eleganciával, a V eleganciával és a funkcionalitással, míg az XC finomhangolt erőt jelent.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az XC90 SUV követése az S90 csere lesz az S80 szalon számára, amely az Audi A6, a BMW 5 sorozat, valamint a Jaguar XF versenytársa. Ezt a formatervezést eredetileg az XC90 előtt vezették be, ám a döntés három évvel ezelőtti váltásról szól.
A V90 birtok követni fog, mielőtt az érdeklődés az S60, a V60, valamint az XC60 -ra támaszkodik. Végül, az évtized vége felé a V40 cserélésre kerül, miközben egy XC40 csecsemő SUV -t egy S40 kis szalonnal együtt adunk hozzá.
Az új tervek kulcsa a Volvo új moduláris platform-technológiái, valamint a motor felépítése. Az XC90 az Medical Spa Big Platformon, valamint a négyhengeres dízel, valamint a benzin-meghajtó-E motorok sokféleségét debütálja. Az orvosi gyógyfürdő kialakítása szintén alátámasztja az összes jövőbeli 90 és 60 modellt.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *